Duer ikke væk - eller med??!

20 dage til afgang – 3 uger er lang tid og samtidig skræmmende tæt på..

Nu er der kun 20 dage til, at Morten og jeg tager til NYC for at fejre nytår, holde ferie og ikke mindst kickstarte mit New York-eventyr.

Jeg har nu fået endelig besked om, at vi kan overtage lejligheden den dag vi lander, så vi er fri for at skulle bo på hotel de første dage. Det er virkelig skønt og jeg er glad for, at kunne flytte mine ting ind i sit rette element allerede fra starten 🙂 Nu krydser jeg bare fingre for, at min Italienske udlejer ikke ændrer mening om at skulle indlogere Morten og jeg dagen efter (amerikansk) jul. Kan næsten ikke vente med, at træde ind på gulvet i min Soho lejlighed for første gang?..

Jeg synes, at jeg efterhånden har tjek på det hele? Eller rettere – jeg har efterhånden overblik over alt det jeg endnu ikke har nået eller fået helt styr på, hvilket jo er et fremragende udgangspunkt til julestress og rejsefeber. Håber enten at de næste 3 uger går så langsomt, at jeg når alt det forsømme uden til sidst at ligne (og lyde) som en høne uden hoved eller at “rejsefeber” og “julestress” er to sygdomme, som kan udligne hinanden og derved give mig et umenneskeligt overskud.. Ellers er der kun én ting at sige ? stakkels musse!!

Der er dog én ting, som jeg har 100 % styr på – og det er listen over alt det jeg rigtig gerne vil købe, når jeg kommer til den store by. Uden det sikkert er en helt stor overraskelse, kan jeg allerede nu afsløre, at listen ikke er kort….

En anden liste, som desværre også er lang er de ting, jeg er ked af at gå glip af – særligt Musse, den månedlige dosis af veninder, madklub og fester, farfars fødselsdag, Tina og Anders bryllup, K og Dirchs bryllup samt Ludvigs 0 års fødselsdag?.

Puha ? den kommende afgang er med blandede følelser ? dog mest forventningsfuld glæde og spænding. Turen går jo trods alt også til NEW YORK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duer ikke væk - eller med??!