Gode gaver er værd at vente på...

Sin City

Puha, så kom vi hjem fra Vegas, som udover at have dårligt telefonnetværk er en by, som har ALT andet i mega format og i en meget koncentreret form. Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har set og man må sige, at byen lever op til sit rygte..

Jeg må allerede nu melde ud, at hr. og fru fotosafari ikke har levet op til deres standard med hensyn til billeddokumentation og selv om et billede siger mere end 1000 ord, så bliver dette ikke ? i mangel på billeder – et MEGET langt blogindlæg.

Vi havde 3 overnatninger i Vegas, den første på Luxor og de to sidste på Venetian. Det første hotel var rigtig fint men det skulle hurtigt vise sig at Vegas standarden er anderledes end alle andre steder og da vi kom til Venetian fik vi et værelse, som er større end min lejlighed på Mott street. To store senge med et mega tv foran, en stue med udsigt over Vegas med tilhørende hjørnesofa, kontorhjørne og spisebord med 4 stole og selvfølgelig minibar og tv. Badeværelset blev lukket af to dobbeltdøre med fulde spejle, hvor to håndvaske, badekar, bruseniche, sminkebord og selvfølgelig et tv mødte os samt endeligt et separat toilet. Christian havde sørget for at vores værelse inkluderede morgenmad for 2 personer serveret på spisebordet i vores værelse samt en gratis 3 retters middag på et af hotellets restauranter. (Her fik vi den lækreste gratinerede løgsuppe!!!)

Tiden gik med hvad man kan forvente, shopping, casino, drinks, biofilm på hotelværelset og roomservice?  De timer hvor drengene var på den store elektronikmesse, hyggede jeg mig på hotel værelset med en tøsefilm, lidt yoga og hold nu fast Bollywood dance samt et dejlig langt karbad med min nye bog!

For de nervøse sjæle kan jeg forsikre jer om, at vi ikke har brugt alle vores penge og derfor kan NYC eventyret fortsætte uden kvaler 🙂 Med 24 timer åbent over alt, var vores lykke gjort og vi har i en kort stund været i verdens største tivoli for voksne. Der skal i denne forbindelse lyde en særlig tak til Christian for at henvise mig til Indiana Jones maskinen ? som kort tid efter spyttede $ 160 ud til mig!!!

Glæder mig allerede til at komme tilbage med Sølve i April.

[slideshow]

Da vi ankom til Soho New York havde både Morten og jeg følelsen at at vi var kommet “hjem”. Det er skønt at vide, at man så hurtigt kan falde til et nyt sted og at jeg nu er begyndt at få følelsen af at dette sted skal være mit hjem det næste halve år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode gaver er værd at vente på...