Happy Feet

To sider af samme sag (by).

Ifølge Gotham City af Niels Lillelund (gave fra mine søde svigerforældre) viser fortællinger om New York ofte kun én side af byen, hvad enten byen romantiseres, kriminaliseres, gøres til mekka for penge og kapitalisme eller centrum for fattigdom?

Katja tænker:? Hmmm.. er det også det jeg gør? Romantiserer jeg New York?? Så efter min skønhedssøvn tog jeg mine widescreen kontaktlinser på ? og det gør jeg IKKE igen..

Der gik akkurat en kaffe og et bads-tid før mit toilet gik i stykker. Vandet fra cisternen blev ved med at løbe ned i kummen, hvilket resulterede i, at der konstant blev skyllet vand i cisternen.. Det viser sig, at den gummidims, som skal holde vandet ude, var mør og knækket (jeg skulle senere lære, at det på engelsk hedder en ?Toilet Tank Flapper?). Hvad gør en klog? Slukker for vandet. Hvad gør jeg? Sætter vandindikatoren fast med tape på væggen og ringer til Gigi?.

Jeg kommer kun lige ud af hoveddøren, da det flotteste snelandskab møder mig.. En storby dækket i hvid pudder – Smukt!!! ?Pjask? = dagens første sop.. Kombinationen af sne og varme veje giver STORE vandbytter og isglatte veje. Synet af en flok NYPD Trafic medarbejdere i gåsegang gennem sneen fik dog humøret op og glemte i et kort øjeblik min meget våde fod. Og en våd fod er det hele værd, hvis man kan få lov at se solen skinne på de snedækkede træer på Washington square. Det var det smukkeste syn og sneen fik lyden fra trafikken til fuldstændig at forsvinde. Altså kun lige indtil jeg kom til den næste gade, hvor en flok universitets ansatte var i gang med at fjerne sne, så de studerende ikke får våde fødder. (Måske jeg skal anbefale, at de næste gang starter på 308 Mott Street).

I indgangen til NYU School of Law?s Vanderbilt Hall bliver jeg mødet med vagtens høje røst:? the University is CLOOOOSED only the Professors are allowed ? see you tomorrow?

-Katja:? Øøøhh, men jeg skal jo ikke have undervisning, jeg skal bare op til kontorerne på 4. sal?

-Stor dame i vagt uniform med nyvunden magt:? Er du måske professor??

-Katja:? Nej, men jeg er gæsteforsker og låner professor R.?s kontor mandag til torsdag..?

-Vagt:? Har du et brev, som fortæller det??

-Katja:? Nej, men kan du ikke ringe op til hans assistent og få verificeret, at det er ok??

-Vagt med smil på læben, af den onde art:? Noooo!!! University is CLOOOSED ? see you tomorrow!!?

Arg? Hjem med mig igen. Skal så meget have et brev fra Professor R. og så skal det kopieres i tusindvis og dække hele hendes skrivebord!!!!

Nå, lang historie kort (eller kortere): Køber ?Toilet Tank Flapper? på Bleecker Street, som ikke virker, da den ikke er tung nok ? åbenbart findes der mange forskellige typer. Går tilbage til butikken på Bleecker St., som ikke har netop den ?Toilet Tank Flapper?, som jeg skal bruge. Henviser mig til en anden butik på 2. avenue. Går over til 2. avenue. Dagens andet sop. Butikken er lukket, men åbner senere. Hjem med mig og på 6. sal (igen). Kæmper med tapen, som hele tiden går op og starter et vedvarende vandfald i min cisterne. Arbejde. Ned til 2. avenue igen. DER ER ÅBENT og jeg får den rigtige ?Toilet Tank Flapper?. Dagens tredje sop. Ser pludselig, at der er ved at blive sat op til en omgang filmoptagelse på gaden lige ved siden af mig!!! Juhuuu, det må være skæbne ? Tak ?Toilet Tank Flapper?!!! (Ingen kendte?). Den nye og tungere ?Toilet Tank Flapper? virker!!! Men noget andet er nu utæt. Ringer til Gigi. Gigi kan først komme dagen efter. Hvad gør jeg med det vand, når den dumme tape ikke gider at holde vandindikator pinden oppe? Sætter først en neglelak i spænd ? den er for stor og så prøver jeg med en æske tændstikker, som virker i 10 minutter. Jubii, nu har jeg lært at slukke for vandet!!

[slideshow]

1 kommentar

  • Tanja

    Katja, du er for SINDSSYG! Hvad sker der for at være gæsterforsker og VVS’er på en og samme tid! Tror du kan få en plads i Guiness rekordbog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Feet