To sider af samme sag (by).

Ubudne gæster

Hvad gør man med ubudne gæster? Man kaster dem ud af vinduet ? særligt når den meget ubudne gæst er en kæmpe stor død kakerlak!!!!!!!!

Velkommen til en ægte New York lejlighed?

I grunden havde jeg allerede mit første møde med en NY-kakerlak i midten af januar. Morten og jeg så den på trappen på anden sal og allerede der startede mit hysteri.. (eller det startede faktisk allerede mange dage før i metroen, da jeg i december så en reklame for en spray mod bedbugs ? reklamer med klamme ubudne husdyr forstørret op virker så meget på mig!!!) Nå, tilbage til det klamme dyr på trappen! Morten prøvede selvfølgelig på at overbevise mig om, at kakerlakker ikke går op til 6. sal, fordi det er alt for langt væk fra skraldet på gaden. Troede på det i 2 sekunder, men har håbet på det siden.. Jeg valgte selvfølgelig alligevel at tage mine forholdsregler og sprayede ?dø kakerlak? over alt i lejligheden?

I går da jeg var på vej ud af døren, lå der ved siden af min sko??. EN KÆMPE DØD KAKERLAK!!! Den var kravlet under min hoveddør og heldigvis virkede min ?dø kakerlak? spray, så den var kun nået 20 cm ind.. Men alligevel!! Et højt skrig lød der! Efterfulgt af kop oven på død kakerlak ? ved ikke hvorfor. Ringede til Morten (som ikke tog den). Ringede til Mads! Med Mads på højtaler fik jeg med glas og pizza brochure smidt kakerlak ud af vinduet og vasket gulvet, hvor den havde ligget og potentielt gået. (Glas og pizza brochure blev smidt ud). Og så blev der sprøjtet med mere ?dø kakerlak?. Hvad gør man?!

Alle (ægte new yorkere) jeg har talt med, siger:?Sådan er det i gamle lejligheder i NY, det kan du ikke komme uden om!? Hvorefter de fortæller en eller anden klam historie ? tak men nej tak, det hjælper ikke på en i forvejen mega hysterisk pige, som bor alene og har ønske om at bo HELT alene.

Ringede til Gigi, uden helt at vide, hvad han skulle stille op. Han gav mig nogle råd og fortalte, at han vil finde ud af, hvornår der kommer en kakerlakbekæmper i ejendommen (det er åbenbart et lovkrav, at der skal komme sådan en et par måneder om året). Han ville gerne komme forbi, hvis jeg ville havde det, men ved ikke helt hvad han seriøst skulle gøre ? den er jo væk nu!! (Skulder klap til mig selv). Efter råd fra Gigi gik jeg igen ned i butikken på Bleecker street. Da jeg var ved at købe 2 af alt de havde, som kan dræbe kakerlakker, sagde ekspedienten:? Hvorfor har du lyst til at slå uskyldige dyr ihjel ? du skal da bare feje dem op og så wupti ud af døren!? WHAT?!? Jeg prøver at være et godt menneske, som tænker over vedvarende energi og frås ? men desværre er min medfølelse endnu ikke nået til kryb.. Er jeg så et dårligt menneske?

Fik købt skum på dåse, til at lappe ALLE huller ved rør i HELE lejligheden ? og jeg var virkelig dårlig til det.. Købte også kakerlak-dåser, som lokker kakerlakkerne til og dræber dem. Efter samtale med Morten (og nærmere eftertanke) har jeg ikke stillet dåserne op ? man er da dum, hvis man ligefrem lokker dem til sig, for derefter at skulle fjerne deres lig. Har overvejet at stille en masse dåser på trappen ved de andre døre, fra 4. sal og ned, men forestiller mig, at jeg bliver ret upopulær, hvis jeg bliver opdaget.. Har i stedet sprayet ?dø-kakerlak? på den anden side af hoveddøren og er nu helt hysterisk!!!

Er efter en dag faldet (lidt) ned, så har droppet tanken om at flytte?

Håber det var første og sidste gang jeg får ubudne gæster ? magter det ikke!!!

1 kommentar

  • Anja

    Hahahahahaha… Ej kan ikke lade vær med at grine lidt – det er altså lidt sjovt… Men føler med dig søs – håber ikke du får flere klammo dyr i lejligheden..

    PS. Sørg for der ik er dyr når jeg kommer – ellers går jeg sgu også bare i panik!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To sider af samme sag (by).