Tina Dickow

Meatpacking og meatballs

Fredag kom en gammel veninde (Kristin) på besøg og skulle overnatte til lørdag. Hun er i New York i en måned og bor lidt udenfor Manhattan, så med mulighed for overnatning i smørhullet skulle byen males rød. Kristin kom allerede tidlig eftermiddag, så vi nåede både frokost, cupcakes og kaffe samt en masse sladder, inden vi skulle ud at spise. Som den delvise økonom jeg er, havde jeg fundet en lille fransk restaurant med opvarmet gårdhave, hvor jeg tilfældigvis havde en rabatkupon, som tillod os at spise til halvpris 🙂 Økonomen forsvandt dog, da vi senere gik på coctail-crawl i meatpacking district. En super hyggelig aften, som sluttede af på Boom Boom Room på toppen af the Standard hotel.

Næste morgen stod på morgenmad i lejligheden med ?Kim and Kourtney take New York? og ?Sex and the city? på fjernsynet!! Michala kom forbi og vi kunne alle tre ?nyde? New York i regnvejr, for shoppe lidt, det skulle vi. Endnu engang må jeg klappe mig selv på skulderen, da jeg kun købte to nøgleringe hos Marc J for i alt $15 ? jeg er simpelthen såå stolt af min tilbageholdenhed. (Må dog afsløre, at det også skyldes at Marc J ikke laver sko i størrelse 35. Er sikker på at jeg kan passe en str. 36 når det bliver lidt varmere. Er der noget særligt, man kan spise for at få større fødder?).

Om aftenen var jeg inviteret hjem til Mathilde (en af Michalas veninder) til sushi og hvidvin sammen med Michala og Nina (en anden af Michalas veninder). Hun har den hyggeligste lejlighed i gå afstand fra mig, hvilken til min store ærgrelse både er større og billigere end min lejlighed ? faktisk næsten $600 billigere om måneden. Der må være en grund til det, hun har sikkert ikke en Gigi og et løbende toilet? Godt hvidvins snalrede tog vi på Avenue i Meatpaking og fik danset og drukket gratis drinks. Vi sluttede aftenen af på ?the Diner? med bloody mary, gin & tonic, pandekager og selvfølgelig spaghetti meatballs til høj popmusik.

Status: Er helt færdig og gør klar til at se Super Bowl under dynen med en fedtet pizza med meatballs.. Hvorfor er det, at jeg har følelsen af, at jeg SKAL se Super Bowl bare fordi jeg er i USA, kender jo ikke engang reglerne?!?! Morten har dog fortalt, at jeg skal holde med de grønne og gule, så håber at de vinder eller noget?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tina Dickow