Løse tanker i ukronologisk rækkefølge

Pre-Sygdom og Søndagshygge

I denne weekend har der været modeuge i New York, hvilket jeg fint har kombineret med en begyndende influenza/forkølelse. Jeg har tilsyneladende en helt særlig perfekt form for timing?

Fredag startede med, at Michala kom forbi mig og vi fik os lidt snacks inden vi med fuldfart (og 15 minutters forsinkelse) skyndte os ned for at mødes med de andre. Vi spise på det hyggeligste sted i Lower East, med konceptet ?dele-retter? lige noget for mig!!! Efter en hyggelig middag skulle vi på bar ? eller de andre skulle på bar og jeg skulle hjem og sove og prøve at undgå flere dages sygdom.  Aftenens X-faktor på computeren og et krus kamillete på sengekanten, var nu heller ikke det værste. Jeg fik sovet ca. 11 timer, så jeg havde nok brug for søvnen.

Lørdag gik med at skype, tage en lur (på 5 timer), lave aftensmad, skype og sove? Præcis sådan som man forventer en lørdag i modeugen i New York forløber!!!!

I dag har jeg vovet mig på gaden sammen med Michala i Lower East. Vi har spist brunch og fået bloody mary, pandekager med banan, smør og vaniljecreme og de lækreste ?crispy æg?, som er en slags blødkogte æg vendt i ost og stegt ? Morten DET skal du lære at lave? Bagefter hyggede vi rundt i gaderne og så på tøj, sko og andet skønt for øjet. Jeg ødelagde min gode spiral med ?no shopping? og købte et par vintage støvler og en fin sommerkjole (begge dele var dog sat ned). Derudover fik jeg også købt naturdråber, fyldt med forskellige urter til at styrke immunforsvaret når man har påbegyndende forkølelse og/eller influenza. Hjem med mig ? et glas vand med dråber og under dynen. Efter en god lang lur har jeg det allerede bedre og håber, at jeg ved hjælp af mine hjemmedage og naturdråber kan undgå at blive rigtig syg.

Om lidt er der ?Kim and Kourtney take New York? på E! og hvorfor egentlig ændre på weekendens tema? Tror sku jeg smutter ind under dynen og går tidligt i seng til dårlig underholdning i verdens klasse..

[slideshow]

(Håber virkelig at Michala får skaffet os billetter til et modeshow i morgen..)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løse tanker i ukronologisk rækkefølge