Pre-Sygdom og Søndagshygge

Valentines day med Marc J

I USA af alle steder går man op i Valentines day. Blomsterbutikkerne bugner og man kan næsten ikke gå forbi en åben dør uden at få kastet Valentines kort, balloner og lykønskninger i hoved.

Når nu ikke Morten kunne være i NYC for at fejre denne dag, så måtte jeg jo ty til noget andet. Og foruden en hjerteformet hindbær cheescake til kaffen fik Michala og jeg æren af holde Valentines day med hinanden og ingen mindre end Marc Jacobs. Dagens heltinde i skysov ? Michala ? havde skaffet os billetter til Marc Jacobs? modeshow!!! Vi mødtes til et glas vin inden showet, hvor jeg stiftede bekendtskab med vores billetter og en seddel med ønske om god Valentines day fra ?chloé?!

Derefter gik vi i ægte ?sex and the city?-stil med palietbukser, stilletter og pels til modeshow med den kære Marc J.. I det øjeblik vi gik over i køen for ?invited only? og med beslutsomme skridt gik op af trappen mens kameraerne klikkede og blitzene blinkede følte vi os virkelig vigtige. I LOVED EVERY MINUTE OF IT!!!

Alt det nyeste tøj, kendisser (bl.a. Josh Duhamel og Fergie (som sad lige på den anden side), Whoopi Goldberg og Miss J. Alexander) og den fantastiske stemning – det var ikke mindre end fantastisk!!

Efter showet startede jagten på en restaurant fyldt med balloner (som i Sex and the City), men vores taxachauffør var mindre samarbejdsvillig, så vi ?nøjedes? med et spise på et hyggeligt lille sted med lyskæder ude foran. Dejlig mad og rødvin, var præcis hvad vi havde brug for!!

Ikke mindre end en super skøn aften.

Happy Valentines Day!!!

[slideshow]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-Sygdom og Søndagshygge