Valentines day med Marc J

Besøg fra Danmark

I onsdags kom Thea og hun havde taget foråret med!! I de sidste par dage har der været 17 grader i New York, så vi har virkelig nydt byen og den dejlige stemning, som kommer med solens stråler.. Thea er simpelthen så sød, hun havde både stærke bolcher, smøger og et krus fra Royal Copenhagen med, som gave 🙂 Jeg må indrømme, at det er skønt at have en veninde med jetlag på besøg, for det betyder i dette tilfælde, at jeg bliver vækket med kaffe på sengen hver morgen!!! Wuhu..

Puha, på få dage har vi alligevel nået en masse (selvom vi virkelig har taget alt i et dejligt roligt tempo uden stress), her i blandt ? hjemmemiddag med Anna (Theas veninde, som også bor i NY), shopping, besøg i Annas lejlighed, coctails, middag med Henrik og 3 af hans venner som også er i byen over weekenden, en lang gåtur rundt på hele lower Manhattan, ansigtsmasker, cupcakes, MoMA, loppemarked i Brooklyn og lidt mere shopping.

Da Thea kom, tog jeg hende med i supermarkedet for at handle ind til morgenmad mv., så hun også kunne være med til at vælge, hvad køleskabet skulle indeholde. Allerede her afslørede hun:? jeg er bange for, at jeg kommer til at kunne lide det så meget, at jeg også bliver nød til at prøve at bo her!? Og jeg må sige, at der er ret stor risiko for det, for Thea er så begejstret. Faktisk så begejstret, at hun godt selv ved, at det er lidt i overkanten. Den anden morgen sad vi og fik kaffe og spise, hold nu godt fast, Wasa knækbrød med Philadelphia ost og kalkunpålæg inde jeg skulle på arbejde og Thea udbrød ? Ih, hvor er det altså bare skønt det her!!! Thea, du er simpelthen så fantastisk.

Elsker at have besøg, det er sååå hyggeligt!!!!

Det gode vejr er desværre forsvundet, men heldigvis er Thea her stadig?

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines day med Marc J