Lang weekend

City Pass & Cinema

Rabatkort er super smarte ? hvis man bruge kuponerne!!!

Da vi en af de første dage var på toppen af Rockefeller købte jeg et City Pass, som giver adgang til 6 forskellige ting i New York i 9 dage fra man første gang bruger det. Man kan spare vildt meget, hvis man alligevel har tænkt sig at se alle de ting, som man får adgang til? Heldig som jeg er, kan man om vinteren ? pga. de få turister – bruge kuponerne indtil slutningen af februar og er derfor ikke begrænset af de 9 dage. Næsten 2 måneder efter jeg købte mit City Pass, brugte jeg det ?fantastiske tilbud?, da Thea og jeg var på MoMA. Besluttede mig i dag for, at jeg må ind i kampen!

Efter et hjemmelavet måltid mad tog jeg det varme tøj på og med Alicia Keys i ørerne tog jeg op i Empire State Building for at se den store by fra 84. etage. (købte ikke adgang til at komme op på 104, synes jeg var højt nok oppe..) Det var sååå koldt, men det hele værd. Udsigten var fantastisk.

Da jeg kom ned på jorden igen og var på sikker grund, passede det lige med, at jeg med det lange ben foran kunne nå i biografen. Jeg så ?Just go with it? en tøse/komedie film ? Sølve og Ida det er lige noget for jer!!!! Synes altså stadig, at det er underligt at sidde og grine højt og græde i biografen, når man er alene.

I morgen skal Michala og jeg i biografen og se ?The Last Lion? en dokumentar lavet af National Geographic. Vi har selvfølgelig købt billetter til halvpris gennem Groupon 🙂

Rabat-orgiet er gået i gang – nu mangler jeg bare American Museum of Natural History, Circle Line Sightseeing Cruise og The Metropolitan Museum of Art inden den 28. februar. Taget min tidligere museums aktivitet i betragtning, så får jeg travlt, skal jo også have tid til arbejde, bio og coctails 🙂

[slideshow]

1 kommentar

  • Ida

    Ser fantastiskt ud! Filmen er skrevet på min liste over filmer der SKAL ses 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang weekend