Besøg fra Danmark

Lang weekend

Theas visit var kombineret så fint med en lang weekend – med helligdag mandag. Søndag nåede vi derfor både frokost med coctails på Stanton Social, en gåtur over Williamsburg bridge, middag på Kittichai med coctails og selvfølgelig afsluttende coctails på Plunge bar på toppen af Gansevort hotel. Skøn dag, skøn mad og helt fantastisk selskab!!! Mandag lavede vi brunch i lejligheden, fik pakket Theas ting og shoppet det sidste inden jeg måtte vinke farvel til den norske skønhed.

I dag har jeg været lidt træt. Kan man blive træt af at slappe for meget af? Tog lidt tidligt hjem fra arbejde, hvilket var super heldigt, for jeg fik en pakke fra Fedex. Troede at levering til døren betød levering til MIN dør, men det betyder åbenbart levering i opgangen ? endnu engang priste jeg mig lykkelig for at bo på 6. sal?.

Pakken indeholdte ikke mindre end den luftmadras mine forældre og svigerforældre har været så søde at købe til egen og andre gæsters brug!!!! Udtrykket ?alt er relativt? kommer til sin ret, når jeg skal beskrive størrelsen. For når man tænker på, at der skal sove to på den, så er den kun lige stor nok, men når man tænker på, at den skal stå i min lejlighed sammen med kufferter mv. så er den nok lige en tand for stor 🙂 Madrassen kommer i en lille “smart” pose, så den er super rejsevenlig. Men come on, fatter slet ikke hvordan de har forestillet sig, at den skal være nede i den lille pose. Hvis ikke det var fordi den lå i posen inden jeg tog den ud og pustede den op, så ville jeg tro, at de har sendt den forkerte pose?.

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg fra Danmark