City Pass & Cinema

2 måneders dag

I denne weekend har jeg haft 2 måneders dag med New York og jeg må sige, at der er sket meget på de to måneder. Når jeg tænker over det, føles det som om tiden er fløjet af sted, men samtidig føles det også som meget mere end 2 måneder siden, at jeg forlod lufthavnen i København. Sådan er det vel med alle forhold…

Fredag var jeg på MPD med 3 skønne danske piger. MPD er en restaurant i Meatpacking, som har det man kalder Party dinner, hvilket ikke overraskende er fest, mens man spiser. Vi havde først bord kl. 22.30, så vi mødte hos mig inden til lidt vin og snacks. Da vi endelig kom frem var der allerede godt gang i den. Det var så sjovt (og underligt), at spise middag til høj musik imens folk ved de andre borde stod på stolene og dansede.. Typisk NYC 🙂 Efter en festlig middag med coctails tog vi på Boom Boom Room, hvor vi havde en super god aften.

Men puha, jeg kan godt mærke, at jeg er ved at blive gammel = lørdag HELT færdig.. Jeg sov meget længe!!! Da jeg endelig kom op, blev det til lidt shopping, hvorefter jeg hentede japansk og så X-faktor. Planen blev herefter at se gossip girl til kl. 6.30.. Er helt teenager hooked, men elsker det!!

Hvad var mere nærliggende søndag end, at fejre min 2 måneders dag med NYC med take-out og Oscar i fjernsynet i almindelig sendetid. Som ekstra bonus fik jeg også alle reklamerne med, så hver gang Hans Pilgaard kom på skærmen i det danske studie, kunne jeg i stedet nyde den ene laaaange reklame efter den anden.. Skønt 🙁 Må dog indrømme at lykken i en kort tid var ødelagt, da jeg troede, at jeg ikke havde ABC, som er de eneste, der viste showet. Fandt to andre kanaler, som viste highlights fra den røde løber, men det var altså ikke godt nok.. Shit, det tog lang tid at gå alle mine kanaler igennem, når jeg har langt over 100 af dem og de ikke kalder kanalen ABC på Time Warner Cable?s tv oversigt ? men WABC. Men jeg fandt den og fik set hele showet UDEN at falde i søvn!!!

[slideshow]

2 kommentarer

 • Ida

  Hej smukke! Dejligt at høre at du har forelsket dig i Gossip Girls 🙂 Selv sidder jeg hjemme i sofaen og skal til at se det nyeste asfsnit! Skype snart? Stor knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KJD

   Hej smukke!!!

   Ja, det er fantastisk 🙂 Lad os se om vi kan snakkes enten i morgen eller i weekenden 🙂

   Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City Pass & Cinema