2 måneders dag

Ude godt men hjemme bedst

Ude godt men hjemme bedst ? sandt? Det er svært at svare på, for hvad er egentlig mit hjem lige for tiden? Inden min ?ferie? i København talte jeg om, at jeg skulle hjem til Danmark og da jeg var i Danmark, talte jeg om, at jeg skulle hjem til min lejlighed i New York. Kan man have to hjem? Det ene må vel altid være mere ?hjem? end det andet ? og er det dér hvor man har størst socialtilknytning, der hvor man har boet længst, der hvor man har flest ting eller der hvor man bor lige nu?! Det er slet ikke til at finde ud af og jeg har altså kastet håndklædet i ringen?

København (og Frederiksberg) er fantastisk og New York er fantastisk! Bedst er alle mine venner, min familie og Morten, så hvis I alle kunne komme til New York og bo ? vil jeg ikke længere være i tvivl om, hvor jeg helst ville være 🙂

Sikken en uge. Tænk at jeg foruden at gå på arbejde nåede følgende:

1 x pastakonkurrence og X-faktor

1 x polterabend

1 x bytur på tær med højre støvles hæl i tasken

1 x pigemiddag

1 x middag med svigerfamilien

1 x frokost med højgravide Fie med efterfølgende hygge

1 x køb af jakkesæt med Morten

1 x afhentning af jakkesæt

1 x stegt flæsk med persillesovs i Hansens familiehave

1 x fest ? tak for en skøn aften!!! Særligt til 2 gange Medina som nægtede at gå?

1 x besøge hos lille skønne Ludvig på Hvidovre hospital (Tak Fie for den store indsat og fordi du ?leverede? den dag lægerne havde forudsagt)

2 x tømmermænds dage med dejlige Morten

2 x middag med familien

– Puha, ved ikke om det kun er New York, der kan kaldes byen der aldrig sover?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 måneders dag