The melting pot..

Så kom foråret..

Og forhåbentlig bliver det indtil sommer. Vejrguderne har jo én gang snydt os med sol og 17 grader i to dage, hvorefter det blev koldt igen. Denne gang synes jeg nu, at kalenderen er med os?

Det er som om, man bliver mere glad når solen skinner. Man bliver også mindre bekymret = jeg kom til at købe et par sko i dag. Sandheden er, at jeg faktisk er lidt stolt af mig selv. I går da Michala og jeg var i China Town for at spise, kom vi lige et smut forbi en second-hand butik på Mott street. Dér i hjørnet stod der et par sååå fine second-hand YSL sko PRÆCIS i min størrelse. Jeg købte dem ikke, men besluttede mig for at tænke over, om jeg virkelig behøver dem. Det gør jeg!! Gik tilbage i dag og købte dem og er sååå glad for dem. Måske de ikke er helt billige taget i betragtning, at jeg ikke er den første ejer af dem, men jeg har stadig sparet 80 % i forhold til et par nye YSL sko.

Her til aften har jeg lavet mig lidt mad hjemme i form af rester – i forsøg på at minimere skaderne i budgettet efter mit sko indkøb. Om lidt skal jeg ned i den lokale bio og se Blue Valentine 🙂 I morgen skal jeg spise frokost med en tidligere kollega fra ATP REP, inden jeg skal up-state med Michala hele weekenden. Dvs. der er ingen coctails og klubber til mig i denne weekend, hvilket budgettet også har godt af.. (Måske jeg kunne blive den nye vært i ?luksusfælden?, jeg synes selv, jeg har ret godt styr på det med finanserne?)

[slideshow]

Skal i øvrigt have mine nye sko på i biografen ? ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden..

1 kommentar

  • Ida

    absoult nødvändigt!!! Så fine!! Det kalder vi en investering! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The melting pot..