Så kom foråret..

Millbrook!

Michala har brugt mange somre i Millbrook, som ligger up-state New York. Her har hun redet og undervist og lært en hulens masse dejlige mennesker at kende, hvilket bl.a. også er årsagen til, at hun har besluttet sig for at slå sig ned i New York på ubestemt tid. Nu har hun sammen med Leo – den sødeste mand fra Argentina – et hus i Millbrook tæt på den ?gård?, hvor hun stadig underviser og ridder i weekenden. I denne weekend tog hun mig med til Millbrook?.

Vi mødtes fredag efter arbejde og kørte af sted i hendes chefs? bil, som vi var så heldige at låne. Turen tog et par timer og det var sjovt at se den store by forvandle sig til forstad og dernæst bjerge, skov og søer. Inden vi var ved Michalas hus, stoppede vi lige på tanken for at købe nogle øl. Michala og tankpasseren kender hinanden på fornavn og der var både hånd og hilsner og snik-snak med os begge. Så var vi for alvor kommet på landet 🙂

Da vi kom op til huset, havde Leo lavet dejlig argentinsk mad til os + dessert.. umh? Vi hyggede os med øl og jeg så billeder fra ?gamle? dage og hørte historier, om alt det der sker om sommeren og hvordan alle kender alle osv.. Det var simpelthen så hyggeligt!

Begge dage har vi været nede i stalden, hvor Michala har undervist over flere omgange. Jeg har brugt ventetiden på at gå lidt rund i området, tale med Leo (som arbejder dér), to piger som også arbejder dér og dem som skulle undervises. Jeg brugte selvfølgelig også tiden på at læse en meget interessant artikel om international skatteret på kontoret med udsigt til ridehuset. Hvem kan leve en dag uden skatteret?!

Michala havde sørget for, at jeg også kunne komme ud at ride. Mens hun underviste, blev den hest, jeg skulle ride på, hentet ind fra folden. Så kunne jeg rigtig stå at pusse og nusse om den og gøre den klar til, at jeg skulle ride… Kan slet ikke huske hvor længe siden det er, at jeg sidst har siddet på en hest!! Men nøj, hvor var det fantastisk!!! Jeg må indrømme, at selvom det (sikkert) hurtigt kommer tilbage, så synes jeg ikke, at det kom hurtigt nok. Jeg fik sprunget nogle små spring og jeg faldt ikke af ? men et kønt syn, det var det ikke.. (Til gengæld har jeg allerede annonceret for Morten, at vi skal have en hest, når vi bliver voksne?)

Ellers har vi været ude at spise og Michala har kørt med mig rund i området, så jeg har set, hvor hun har sin gang og hvor hendes veninder bor. Det er et helt fantastisk sted og jeg kan sagtens se det vidunderlige i at bo på Manhattan fra mandag til fredag og så i Millbrook i weekenden. (Særligt, hvis man som mange af dem, der bor her ? har råd til personale, pool, heste osv.) 🙂

Michala, tak for en skøn weekend. Jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, jeg har været i Millbrook ? Morten og jeg kommer 100 % tilbage og ser en polokamp eller to til sommer 🙂

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom foråret..