Roomservice..

Sviger svier ikke (men hoster)..

Mortens forældre nåede lige at have et par timers overlap med Sylvan, inden hun skulle mod Danmark og sin Anders. Timerne blev brugt på snacks og vin i lejligheden. Ikke overraskende gik der ikke lang tid før vi løb tør for vin (svigermekanikken er jo ankommet)?

Vi gik derfor ned ad Mott street for at finde noget mere vin. Vi (særlig Sylvan og jeg) troede lige at hele New York turen var redet, da der var stillet op til den helt store filmoptagelse, som vi SKULLE igennem ? ikke pga. vores ?hemmelige? jagt på kendte, men pga. jagten på vin ? vi havde altså intet valg og gik derfor ?igennem? opstillingen af diverse biler, ledninger mv. Men men men, ingen ?rigtige? kendte. Sylvan kunne dog genkende en af dem, som kom ud fra optagelserne (men jeg kendte hende ikke, så hun var altså ikke kendt nok :-)). Den ukendte skuespiller gik sammen med en assistent-lignende type lige EFTER os (totalt stalker). Det viste sig at hun var på vej hen til den opstillede madbod, så følelsen af, at de ville det samme som os, var totalt ubegrundet ? ØV!!!!

Så skete det underligste. Hende den ukendte skuespillers assistent kom hen og spurgte, om hun måtte tage et billede af mig? MIG!!!! Wuhu, sagde:? nej, det pjat gider jeg sku ikke?? man vil jo helst ikke virke for ivrig? (Løgn, stillede op i mit bedste pose og sagde:? ja, selvfølgelig?.)

Ellers har vi hygget os rigtig meget. Svigermor, svigerfar og jeg har nydt weekenden med at gå rundt på Manhattan lørdag og tage på outlet søndag og har afsluttet begge dage med vin og snacks i lejligheden. (Puha, efter en uge med tøserne, en tur til Vegas med Sylvan, en uge med Senior Weber, to uger med Morten og en uge med min søster og hendes veninde tror jeg, at jeg skal melde mig ind i AA.) Jeg må sige, at vi virkelig har det dejligt! Jeg må have de (næst)bedste svigerforældre man kan tænke sig ? Morten har jo de bedste 🙂

Mortens far har hostet en hel del og være lidt små syg. Men uden jakke, er det jo heller ikke sååå underligt. Heldigvis fik han købt en jakke på outlet i går, så jeg er sikker på, at han er super glad for, at det i dag er 24 grader i NYC (han må lade jakken blive hjemme, når vi om lidt skal ud og spise store steaks?)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roomservice..