Weber-hygge uden grill

Weber-hygge også med grill..

En ulykke kommer sjældent alene ? og det gælder åbenbart også for gæster (som på ingen måde kan kategoriseres som en ulykke). Torsdag (dagen efter Mortens ankomst) kom min søster (Gubbi) og hendes veninde Tine. Alle var selvfølgelig henrykte over, at vi alle fem, inkl. kufferter mv. i en nat skulle dele mine 35kvm!!!! Det var faktisk slet ikke så slemt, som det lyder (siger jeg, som sov i soveværelset sammen med Tine og Gubbi mens Morten var henvist til den ALT for korte madras i ?stuen?).

Om aftenen spiste vi japansk BBQ og nød coctails og på den måde fik vi sagt rigtig godt velkommen til Gubbi og Tine og ?tak for en god uge? til senior Weber. Morten havde glemt, at han var i byen med tre tøser og én gang forældre, som ikke indtager samme mængde føde, som hans venner ? så efter han havde bestilt ?meat lovers? ?menuen var han mere end sikker på, at der var mad nok..

Eller jeg troede, at der mere end rigeligt og at alle havde spist til bristepunktet, men efter jeg så, hvad Tine havde købt i M&M butikken dagen efter, må jeg indrømme, at jeg blev lidt nervøs for, om hun overhoved blev mæt..

Fredag efter vi havde vinklet farvel til mine søde svigerforældre stod det på COCTAILS!!! Vi spise på Stanton Social, fik drinks på Plung bar og sluttede af på Le Bain til vi IKKE kunne mere.. Havde advaret pigerne om, at drinksene i NYC er MEGET stærkere end i DK, men lige lidt hjalp det. Morten måtte slæbe tre lettere overrislede piger hjem i en taxa. Tine og jeg var så heldige, at vi fik lov til at tage hjem, men Gubbi blev slæbt med på poolbar kl. 4? Dagen efter købte vi verdens største pizza?er og plejede vores tømmermænd, hvilket særligt Anja (ikke) gjorde i fremragende stil..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weber-hygge uden grill