Sviger svier ikke (men hoster)..

Weber-hygge uden grill

De sidste dage med Mortens forældre i New York blev brugt på ægte hygge og god mad. Om dagen fløj de rundt fra downtown til uptown imens jeg arbejde. De fik også tyvstartet lidt på vinen. Mortens mor, som jo er blevet opereret i hoften fik sin sag for sig med ægte storbyferie og de mange trin op til min lille lejlighed. Men jeg må sige, at hun virkelige har klaret det over al forventning!!!!

Mandag i sidste uge var vi ude at få store bøffer og nød derefter det dejlige forårsvejr på Timesquare. Her var vi vidne til en optagelse af en slags (igen uden ?rigtige? kendte). Men så da en flok modeller løbe ned ad gaden mens en klumpet fyr løb foran med et kamera.

Da Morten ankom onsdag (efter skiftning af fly og forsinkelse) var lykken gjort. Vi fejrede det på Buddakan og efterfølgende drinks og pool på the Maritime Hotel. En rigtig hyggelig aften, som toppede da Morten og jeg vandt over hans forældre!!!!

[slideshow]

R.I.P. luftmadras, som på ingen måde har ydet den forventede service?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sviger svier ikke (men hoster)..