Waldorf salat på Waldorf Astoria

Påske

I år har påsken været meget anderledes end den plejer. Men det betyder nu ikke, at alle traditioner helt har været glemt eller negligeret? Faktisk vil jeg sige, at Morten, Anja, Tine og jeg har været gode til at huske på, hvad påsken handler om!!! (Eller det jeg mener er, at vi har været gode til at huske, hvad ?danskerne? normalt gør i påsken ? tro endelig ikke, at vi har været i kirke og sørget over og takket for, hvad Jesus gik igennem for menneskeheden på denne tid for mange år siden?)

For det første har jeg modtaget et stort påskeæg fra mine forældre, selvom jeg ikke erindrer at have sendt noget gækkebrev. Så på den front er alt ved det gamle (ligesom både min søster og jeg sjovt nok begge (stadig) får ?mandlen? juleaften).

For det andet har vi været sammen med (nogle af) dem vi holder af ? hinanden.

For det tredje har vi grint og hygget! Vi var bl.a. på ?the Broadway Comedy Club?, hvor vi fra ALLER forreste række nød, nachos, øl, drinks, bløde mikroovns opvarmede burgere, spyt fra scenen og en masse grin?

For det fjerde har vi sørget for, at vejret i New York har været samme standard som det danske sommervejr ?plejer? at være, hvilket vil sige en god blanding af sol, blæst, regn og torden ? selvom det virker som om, at ALLE i Danmark nyder et traditionsbrud på denne front.. Forstår det ikke?

For det femte har vi spist en masse æg (og ting, som ligner æg), her i blandt æg i flere afskygninger til brunch på Pastis, æg til morgenmad på 308 Mott st., Jelly beans (som ligner likøræg, da Morten lavede blindtest for Anja og Tine) og M&M?s (dem med mandler ligner altså æg en lille smule).

For det sjette har vi haft tømmermænd (mere end én gang) ? særligt dagen efter middag på MPD med efterfølgende fest på Avenue, hvor Morten og Anja delte en limo hjem fra byen EFTER Tine og jeg var gået? (De skulle selvfølgelig liiiige se, om de kunne drikke resten af den liter vodka, vi havde. Dumt forsøg men MEGET god underholdning da de kom hjem.. Tak Anja – Tine upload den video NU!!!!) 🙂

For det syvende har vi droppet planlagt tur i kirke påskesøndag til fordel for mere søvn: Tine og Anja havde plan om at tage til Harlem for at høre Gospel inden de skulle hjem. Men de ændrede planer..

En tradition, som jeg er meget ked af ikke er blevet overholdt, er den danske påskeFERIE ? der har kun være én helligdag (fredag). Forstår altså ikke hvorfor de danske helligdage endnu ikke er kommet til New York, troede ellers at danskernes mest populære feriemål for tiden er New York ? hvorfor gælder det ikke også for helligdagene.. (Næste gang jeg skal have gæster og de spørger:? er der noget vi skal tage med??, så bliver svaret:? JA, en helligdag eller to!!? (og her taler vi altså om den slags helligdage, hvor man holder fri og samtidig modtager fuld løn og ikke den slags helligdage, som sjuskede håndværkere efterlader sig ? selvom udtrykket i begge tilfælde fint illustrerer min pointe).

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waldorf salat på Waldorf Astoria