Til land, til vands og i luften....

Fødselsdag i massevis..

Lørdag havde mine forældre ?fri leg? og kunne nyde dagen og aftenen ALENE ? de så mig kun, da jeg lettere beruset kom hjem ? tissede, smed mit tøj på gulvet, annoncerede at jeg var fuld og gik i seng.. Og nej, de sad ikke oppe til midt ud på natten. Jeg kom bare ?tidligt? hjem fra ?byen??

Årsag: Brunch!

Helle, Tanja, Rinie, Laura og jeg mødtes til (party) brunch i Meatpacking kl. 12. En fantastisk anledning til at fejre Rinies fødselsdag. Coctails, en flaske vin (tak til Rinies forældre) og en flaske Moet, så var vi godt kørende. Men, Rinie var ikke den eneste, som havde fødselsdag den dag.. En fyr ved et af de andre borde fyldte 25, hvilket han fejrede med sine venner, sine forældre og OS 🙂 Hans forældre havde et lidt andet fødselsdagsbudget end os, så foruden fødselsdagskage fik vi Cristal i massevis. Til at starte med, kom der ?kun? en eller to flasker ad gangen ? men da det gik lidt for hurtigt, bestilte hans far en skattekiste (oplyst fra bunden) fyldt med isterninger og 6 almindelige flasker og en magnum.. Flaskerne blev ved med at komme indtil festen lukkede? Wup wup, kan måske godt forstå, hvorfor jeg har haft lidt ondt i mit hoved i dag.

Festen fortsatte på Boom Boom inden det blev tid til aftensmad. Det var præcis dér jeg gik kold og måtte lade Rinie fejre sin fødselsdag med hendes andre veninder. Væltede ind af døren på 308 Mott lidt over 10.. Nogle vil mene, at det er en anelse tidligt at gå i seng på en lørdag, men i dag er jeg godt tilfreds med, at jeg ikke nåede at drikke mere (lidt mad ville nu have været meget godt)?

Hvad sker der så i dag?! Det viser sig, at man i NYC fejrer Buddas fødselsdag med fest, sang og dans? Jeg har besluttet mig for, at jeg kun skåler for Budda i Cola?

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til land, til vands og i luften....