Er man altid sin egen lykkes smed?

Alene i NYC?

Oprindeligt var tanken, at jeg skulle arbejde igennem og slappe af efter de mange besøg og virkelig lade op til Morten, Mads, Sølve og Anders kommer i juni? Nu er jeg jo alene.. Men ak, det er ikke det, der er sket!!!

Jeg har fået arbejdet en del, hvilket jeg er ret stolt af ? men ladet op? hmmm?

Onsdag kom Rinie og Caroline på besøg til lidt sushi hygge.. De skulle aflevere mit ?anlæg?, som vi brugte til Rinies fødselsdag lørdag. De søde piger medbragte 3 flasker vin og øl, så det blev til lidt mere end bare ?sofa? hygge..

Torsdag tog jeg forbi Eik?s fødselsdag inden jeg mødtes med Anna i meatpacking til middag kl. 21. Vi fik god mad og mere end én coctail, da Annas veninde støtte til. Med godt humør og gode intentioner om at tage tidligt hjem, tog vi på Le Bain til en enkelt coctail? Her mødte vi Eik?s fødselsdags crew og nød den gode musik på den ?sommer? åbnede tagterrasse. Det blev lidt senere end forventet.. Hvad sker der i øvrigt for, at der er indendørs pool/spa på Le Bain?!?!

Efter en hård dag på arbejde fredag mødtes jeg med bio-klubben (aka Mathilde). Vi så Pirates i 3D og overholdte den nyindførte regel om, at vi minimum skal have én ubrugt biobillet i pungen ? købte billet til Hangover II til på torsdag. Derefter mødtes vi med Michala og hendes tre veninder i lower east til et par coctails.

Lørdag stod (igen) i party-brunch?ens tegn. Denne gang med Rinie, Caroline og Mathilde.. Wup wup, det slår aldrig fejl. Skal man tage det som et godt eller et dårligt tegn, når toiletmanden siger ?Hello Denmark? og ved, at jeg har været dér fire gange?!?! Efter party brunch tog vi hjem til Rinie og Caroline for at drikke sun-downers på deres tagterasse, men vejret var imod os. Så vi endte med at spise sushi og drikke vin og coctails i deres lejlighed. Det var på det tidspunkt Mathilde kastede håndklædet i ringen. Vi tre andre fortsatte på ?Sing Sing?, hvor vi mødtes med tre af Rinies venner, som pt. er i New York. (?Sing Sing? = Karaoke i et privat rum, med indbygget ?drinks?-knap..) Ja, det var MEGA sjovt, men hverken et kønt syn eller skøn musik for ørene.. Jeg kastede håndklædet i ringen omkring midnat.

Søndag, har jeg hygget med Mix. Vi blev inviteret til ?dog party? nede ved hundegården på Washington Square, men valgte at springe over. Ingen af os er endnu blevet så NYC-agtige, at vi deltager i feste med voksne mennesker der er klædt ud som hunde og hunde der er klædt ud som børn.. Om lidt skal jeg hjem til Mathilde og have sushi og se MTV Movie Awards (endnu en ting for bioklubben)…

Måske der er mere ro på i næste uge?

[slideshow]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er man altid sin egen lykkes smed?