Lever stadig…

ROAD TRIP!!!

Planen om at tage til Florida og Bahamas blev i sidste uge forkastet til fordel for road trip. Vi starter ved middagstid, når vi har afleveret nøglerne til 308 Mott (snøft snøft snøft) og kører til Millbrook for at besøge Michala.

Vi har en flybillet fra San Francisco til New York den 12. juli men ellers har vi en masse ting vi gerne vil se, uden at vi har lagt os fast på noget specifikt. Det hele afhænger af humør, skovbrænde (som vi selvfølgelig IKKE skal igennem) osv? Pt. tænker vi Pennsylvania, Maryland, West Virginia, Kentucky, Missouri, Arkansas, Oklahoma, Texas, New Mexico,  Arizona, Nevada og Californien.

Holder jer orienterede om vores tur med billeder og blog, når adgangen til internet tillader det 🙂

[slideshow]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lever stadig…