First stop – Millbrook!

5 stater på én dag..

kl. 09:00

Så har vi lige været nede og sige farvel til Michala på gården og har dermed taget hul på anden dag på vores road trip. Det regner, regner, regner og tordner så det er ikke super interessant at lave mange stop lige nu.. Første stop bliver frokost i en Amish-by i Lancaster, Pennsylvania!!

Morten sidder med begge hænder på rettet pga. vand på vejen. Det er crazy, så jeg har fodret ham med pizza (fra i går). Kan ikke overskue tanken om at gå rundt i amish?land, når det regner så meget, men der er jo også ca. 4 timer til, at vi er der. Som Morten siger, fordi det regner i Købehavn behøver det jo ikke at regne i Jylland og der er faktisk lige så langt?

kl. 10:50

Det er nu blevet så overskyet, at det ligner, at det er aften? Tror snart vi kører ind i endnu en tordenbyge..

kl. 12:00

Så ramte vi Pennsylvania og det er klaret op i vejret. Stoppede for at tanke og ændre ruten, så vi i stedet for at køre direkte til Lancaster kører til Wagontown mod Lancaster gennem Compass, White horse, Intercourse, Bird in hand og Smoketown 🙂 (hvad sker der for de by navne?!?!)

kl. 13:15

Jeg forstår det ikke helt. De sidste 2 timer har der været tre kvarter til, at vi er ved dagens første mål ? og nej, vi har ikke holdt stille.. Til gengæld er vi lige kørt igennem den ene lille flække efter den anden, hvor alle huse ?helt klassisk – har det amerikanske flag og en ørn hængende ved hoveddøren? Ja, vi kørte endda igennem New Jerusalem..

Kl. 16:23

Så sidder vi i bilen igen og denne gang er GPS?en sat mod Monongahela National Forest i West Virginia med ankomst om tusinde år og en sommer?. Vi fik frokost på en lille restaurant i Intercourse midt i ?amish land?. Her er der to vejbaner i begge kørselsretninger, én til biler og én til hestevogne ? måske hestevogne ikke forurener så meget som biler, men de efterlader sig et tydeligt spor på vejen. På trods af byens navn var den rigtig fin og hyggelig, dog med en del turister 🙂 Nederen at der ikke findes et egentligt byskilt, som siger ?Welcome to Intercourse?, for det skulle ellers have været min nye pauseskærm.

Kl. 18:11

Change of plans? Vi har ændret dagens endelige destination til Lewis Mountain Rd., Charlottesville, Virginia!!! Vi skal besøge Mortens veninde Mary!!!!! Taget er lagt ned, det er 28 grader og solen kigger frem..

Kl. 18:46

Tip! Det er dumt at rense forruden med sprinklervæske, når man kører i åben bil og der er sidevind?

Aften

Vi ankom til Charlottesville ? en mega hyggelig lille by – lidt i ni og tog direkte på restaurant efter anbefaling af Marie. Her sad vi på deres udendørs terrasse og fik dejlig mad inden Marie mødte os til øller 🙂 Så denne aften blev første gang, at jeg kørte med automatgear?. Sidder nu i Maries dejlige hus og hygger og taler og taler og taler, for Morten og Marie har næsten ikke set hinanden siden Marie flyttede herover for 2 år siden.. Ih, hvor er det skønt!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First stop – Millbrook!