Tennessee..

Hot Springs..

Søndag d. 26. juni

Efter anbefaling af ?John the police officer? ændrede vi igen planer!! Formiddagen skulle ikke bruges i Little Rock men i Hot Springs (Præsident Clintons barndomsby).

På Arlington hotel fik vi begge bad i vandet fra de varme kilder efterfulgt af 20 minutters massage. Mit bad bestod af 20 minutters privat ?boble? bad i det varme vand fra kilderne efterfulgt af body skrub, dernæst 10 minutters sauna med isvand i glas og et håndklæde med iskoldt vand til at køle ansigtet. Derefter blev jeg svøbet i håndklæder, som var væddet i det varme kildevand, hvor jeg lå i ca. 15 minutter og slappede af med et håndklæde med iskoldt vand i ansigtet, som løbende blev skiftet ud.  Endeligt blev jeg skyllet og sad i mit lagen i en gyngestol under fanerne og ventede på min massør ? alt var holdt i samme stil og med samme møbler, som da hotellet blev bygget i 1924.. Det var skønt og som om jeg var sendt tilbage i tiden!!! Morten fik samme omgang i mande afdelingen, dog uden de kolde håndklæder til at køle ansigtet ned undervejs.. hi hi.. Heldigvis var det, næsten 40 grader uden for, så han kunne køle lidt af, da vi kom ud?.

Efter anbefaling af Mortens massør tog vi ned til ?Fisherman?s Wharf? for at spise frokost med udsigt til en stor sø. En skøn skøn dag!!!

Næste stop Oklahoma City!

Området ?Brick Town? i Oklahoma City ligger rundt om en lille kanal og er det hyggeligste område. Vi ankom om aftenen og gik en tur rundt i byen, inden vi fik aftensmad på den ?lokale? italienske. Vi fik dejlig mad og størrelsen af portionerne afslørede, at vi på ingen måde er i nærheden af New York længere? Morten var så heldig, at han fik bestilt en pastaret, som hverken indeholdte friturestegte ting eller en høj koncentration af ost.. En ting vi begge nyder på disse kanter er refill af sodavand, icetea mv.. UDEN MAN SPØRGER, kommer der et nyt glas, når det andet er halvt fyldt. GUD forbyde, at man skulle sidde der i to sekunder og mangle væske 🙂

Efter madden kørte vi til Pop?s, som er en kendt ?tankstation?/sodavandsbutik på route 66. De havde lige lukket da vi ankom, så ingen sodavand til os ? vi måtte nøjes med at tanke og tage billeder af ?disco-sodvandsflasken?, som står ved vejen. Men med 2 liter icetea i maven, var det måske også ok, at vi ikke købte os fattige i underlige sodavand 🙂

Vi overnattede på et motel i Clinton.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tennessee..