Grand Caverns og vind i håret..

Tennessee..

Lørdag d. 25. juni

Vi spiste frokost i Nashville, som er country musikkens hjemby, hvilket stedet bærer præg af – på den fede måde. Der er bl.a. en bar ved navn ?Cotton Eyed Joe? og den ene bar med live musik efter den anden ligger på hovedgaden. De gamle western lignende huse ligger down town og bag dem tårner nye høje glasbygninger op. Kontrasten mellem det virkelig gamle og autentiske, som byen er kendt for og de store glashuse virker helt underlig og vi er begge to mest vilde med down town Nashville.

I øvrigt er ?stegte grønne tomater? ikke en ret, som man behøver at bestille mere end én gang?

Derefter gik turen direkte mod Memphis, hvor første stop selvfølgelig var Graceland, som ligger på Elvis Presley Boulevard. At gå rundt i Elvis? hus, se alle hans biler og gå igennem hans to privatfly er en oplevelse, som man slet ikke kan beskrive. De mest rammende ord er formentlig ?surrealistisk? og ?fascinerende?!!!

En million billeder og en kæmpe oplevelse senere kørte vi til Memphis by. Vi gik først en tur ned af ?hovedgaden?, som mest mindede om strøget på bakken? Derefter gik vi ned for at finde en restaurant fra vores guide bog ?Charlies Vergo?s Rendezvous?, som er kåret til stedet med byens bedste spareribs (i byen, som betragter sig selv, som BBQ-hovedstaden i verden). Ude foran mødte os en kødrand af mennesker, som alle ventede på bord. Vi besluttede, at jeg gik ind for at bestille bord og finde ud af hvor længe vi skulle vente. Da jeg kom tilbage, var Morten blevet bedste venner med John the police officer of Memphis, som sagde, at madden klart var ventetiden værd? ?Sir, all these people ain?t standing here for nothing..?

Og det var klart ventetiden værd!!!!

Da vi gik tilbage til bilen med fedtede fingre og maverne fulde, fik vi synet at den smukkeste solnedgang over Mississippi floden…

Vi sov på et motel i Bryant (men ingen Claudia eller Caro?!).. Dejligt med et værelse, hvor gulvtæppet ikke var vådt og der ikke lugtede af %&§???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grand Caverns og vind i håret..