LAS VEGAS!!

90210 ☺

Lørdag d. 2 juli

Efter en sprut-fri dag i Vegas går turen mod Californien! De første to dage skal vi bo i Beverly hills ? og jeg glæder mig?

For lige at sætte prikken over i?et efter et par usunde dage i Vegas, kørte vi ind forbi McD for at få morgenmad. Da Morten havde bestilt for os begge, kiggede ekspedienten på mig og sagde ?and for you miss?!?. What, de spiser jo sååå meget herovre?

Vi forlod Vegas med taget nede, men efter vores lille stop er det kommet på igen!!! 46 grader er ALT for varmt ? der skal aircon til 🙂

I Berverly Hills ankom vi til det fineste hotel ? hotel Avalon. Hotellet er bygget i kitsch 60?er stil omkring en timeglas formet pool og har verdens sødeste personale. Morten blev mødt med ?Welcome back mr. Weber? og ?How was your trip mr. Weber?? ? klart anbefalelsesværdigt!!!

Da vi havde pakket noget af vores bagage ud og gjort os klar, fik vi et kort og anvisning om, hvordan vi kunne gå ned til Rodeo Dr. fra hotellet. (Ifølge receptionisten er turen så kort, at selv folk fra Californien går derned – selvom folk fra Californien aldrig går..) Så med stiletter og godt humør gik vi ? DEN FORKERTE VEJ (efter min anvisning).. Allerede da vi vendte om, begyndte mine fødder at gøre ondt, ondt, ondt!!!! Alt i mens jeg gik med smertende fødder, fik Morten ikke så provokerende sagt til sig selv (yeah, right):?ikke at det har noget med dig at gøre, men jeg skal altså være bedre til at holde fast, når jeg synes man går den forkerte vej, i stedet for at lade mig overrumple..? De HELT rigtige ord, på det helt rigtige tidspunkt?

Vi fik alligevel en hyggelig aften 🙂 Vi spiste ved Rodeo dr. og sluttede aftenen af med drinks ved poolen på hotellet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAS VEGAS!!