90210 ☺

Hollywood

Søndag d. 3 juli

Den dejligste og rolige morgen med lækker morgenmad på værelset imens vi gik i bad og gjorde os klar?

Dagens store udflugt: Universal Studios!!! Da vi ankom blev vi mødt med dagens ?store? beslutning ? almindelig adgang til $77 pr. person eller A-line adgang til $ 149 pr. person. Ikke overraskende valgte vi A-line udgaven og det var ALLE pengene værd og mere til. A-line = en særlig kø eller dvs. INGEN kø til forlystelserne og reserverede sæder til alle shows, hvis man kommer senest 10 minutter inden showet starter. Så med én dag i Universal Studios kunne vi nå ALT og samtidig have tid til at sidde og nyde en is og noget mad. (Da jeg overhørte, at en familie havde stået i kø i 2 timer for at komme på ?the studio tour?, var jeg ikke længere i tvivl om, at A-line er den eneste rigtige løsning).

Universal Studios ? I LOVE IT (selvom de ikke har en eneste vild rutsjebane)!!!

På vej tilbage til god middag på vores helt fantastiske hotel, kørte vi ned ad Hollywood blvd og op i bjergene for at se udsigten over LA og selvfølgelig Hollywood skiltet!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90210 ☺