Brooklyn bridge

Fortjener jeg Marc?

Selvom det er ved at være noget tid siden jeg kom hjem fra en skøn forlænget weekend i Paris med tøserne, tænker jeg stadig på den dagligt.. Jeg er blevet forelsket i en dagligdagstaske fra Marc Jacobs!! Den er lækker, der er plads til laptop, iPad, en stak papirer og alt det uundværlige en taske indeholder… Har næsten overbevist mig selv om, at jeg fortjener den så meget, at den bliver min julegave til mig selv 🙂

20121101-232505.jpg

2 kommentarer

  • anjadyppel

    Syntes altså også at du fortjener den!! KØB KØB KØB!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bang

    Jeg siger KØB den bandit. Du fortjener den HELT SIKKERT 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn bridge