Cadillac ranch

Er summen af laster konstant?

Efter en del weekender med fuldt program (dvs. en del vin og drinks og ikke overvældende meget søvn) besluttede jeg allerede torsdag, at denne weekend skulle være stille og rolig. Formål: at min krop kan restituere og mit dankort kan køle af inden London næste weekend 🙂

Allerede fredag aften var jeg liiige ved at falde i, da J-dagen ringede ind! Jeg holdte mig i skindet og blev hjemme med Gossip Girl, Cola og popcorn. Resten af weekenden gik fint med at opfylde målet om ingen alkohol og søvn i massevis.

DERIMOD indtog jeg rigelige mængder af smør, friture og sukker og fik kørt dankortet igennem diverse automater uden at få andet med mig hjem end lidt ondt i maven? Jeg har svært ved at vurdere, hvad der egentlig er bedst alkohol & manglende søvn eller kalorier i alle andre afskygning & for meget søvn?!?!

Her er et lille udpluk af weekendens madeskapader (mængden af indtaget slik, chips mv. er medvilje ikke blevet dokumenteret).

[slideshow]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cadillac ranch