Mindfulness or fool your mind?

For en god månedstid siden var min søster til mindfulness (ikke fordi hun er den type, som man normalt forbinder med mindfulness, yoga og grøn te, men fordi hun havde set et godt tilbud på downtown).

Uanset årsagen til, at hun en tirsdag aften sammen med en veninde endte med at høre om værktøjer til, hvordan man kan ændre de ting i hverdagen man er utilfredse med og bruge sin energi og tid på ting, som man godt kan lide ? gjorde det stort indtryk på hende. Faktisk så stort, at vi talte om det, da vi sammen var til vinsmagning på det lille vin hus (et andet downtown tilbud, som var ALLE pengene værd!!!). Det er meget ulig min søster og jeg at tale om så dybe ting efter 8 glas + 2 flasker 🙂 Men det var interessant at høre, hvad hun havde fået ud af det.

Jeg hæftede mig ved, at de var blevet spurgt om, hvornår gjorde du sidst noget for første gang?

Jeg har siden tænkt meget over det, for kan godt lide tanken om, at man hver dag skal gøre noget for første gang? Det viser sig, at jeg rent faktisk gør noget for første gang ret ofte ? men gælder det, når det er ting, såsom:

  • At spise ?fish & chips? (også efter at havde set mængden af tomme tønder med fritureolie ude ved skraldespanden)
  • At bestille massage to gange på en uge
  • At forsøge (3 gange) på at parallelparkere en stationcar på Nordre fasanvej (fik forsinket 4A med 3-5 minutter UDEN rent faktisk at parkere)
  • At parallelparkere en stationcar (dagen efter de mange forsøg, men denne gang lykkedes det i først forsøg, for første gang NOGENSINDE)
  • At gå i biografen kl. 00.07 på en hverdag
  • At feje glasskår fra et væltet bord væk fra en sofa på en club – med hånden
  • ??!?!?!

Eller SKAL det være mere ?vildt? for, at det rykker noget?!?

Har besluttet mig for ikke at være skuffet over mine ikke- misundelsesværdige førstegangshandlinger og i stedet se det positive i, at jeg er lykkelig selvom jeg ikke har ændret noget vildt i mit liv og at jeg nu kan parallelparkere en stationcar MED anhænger (hvis der er plads nok?.)

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snow in New York