Julefrokost # 2

Godt eller dårligt?

SÅ har jeg forbarmet mig og bestilt en dejlig julegave:

Til mig

Fra mig (& Marc Jacobs)!!!

Kan næsten ikke vente til den kommer – selvom jeg har besluttet mig for, at den SKAL under juletræet!!! (Må man pakke sine gaver op og ae dem og så pakke dem inde igen?)

Det er nu lige gået op for mig, at Marc Jacobs har ?reserveret? beløbet 2 gange på mit mastercard? Og JO det ER muligt at hæve det samme beløb to gange fra samme sted, når der går en dag i mellem. Sagen er den, at mit første køb blev annulleret (fordi jeg havde sjusket med stavningen – klassisk) så derfor blev jeg dagen efter nød til at bestille tasken igen ? er pludselig usikker på, om jeg har købt to?

Ved ikke hvad jeg håber?!?!?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost # 2