Ude godt men hjemme bedst - også når man skal have hummersuppe..

To good to be true…

I tirsdags skulle Ida have sin fødselsdagsgave, som var “par massage” i en time… Jeg havde fundet et rigtig godt tilbud, som virkede for godt til at være sandt… Og da jeg som den første ankom til Randsgade 59a var min første tanke da også “hmmm nu forstår jeg bredere”..

Først kunne jeg ikke se indgangen for det så mørkt og lukket ud og man skulle ned af en trappe for at komme ind.. Jeg fandt døren (som var låst!!!) og ringede på!?! Der gik 5 minutter før der blev åbnet, hvilket selvfølgelig ikke gjorde noget, for i tirsdags var det jo ikke koldt og jeg havde kun cyklet fra Frederiksberg til Østerbro i strømpebusker og gummistøvler (dumt tøjvalg).. Så allerede inden jeg blev lukket ind var mit humør faldet drastisk..

Det hjalp ikke at blive lukket ind – for der mødte mig et kedeligt rum med en sofa og et bord med pebernødder og to østeuropæiske massører – helt sikkert et kæreste par, hvor kvinden var gravid… Fik skrevet til Ida “sidder inden for og venter – her ser underligt ud”.

Da Ida ankom så hun også lidt skeptisk ud. Hurtigt blev vi lukket ind i massage lokalet og bedt om at tage vores tøj af og lægge os op på briksene med et tæppe over.. Vi grinte en del – for seriøst det så “farligt” ud..

Billeder siger mere end 1000 ord, så døm selv om dette ligner et fantastisk massagested:

20121212-222836.jpg

20121212-222847.jpg

20121212-222854.jpg

Da først massagen begyndte og vi lukkede øjnene og lyttede til det afslappende musik de havde sat på – var vi begge i en helt anden verden… Det var ikke mindre end fantastisk – så tilbuddet viste sig at være for godt til at være sandt – heldigvis!!!!

1 kommentar

  • Ida

    Haha, det var virkelig skønt og særligt dejligt selskab! 🙂 stor Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt men hjemme bedst - også når man skal have hummersuppe..