Rester fra de riges bord...

Hvor går grænsen mellem merpris for luksusgoder og tyveri?

Oftest må man acceptere at betale mere for kvalitet ligesom, at man må acceptere, at man skal betale mere for anerkendte mærkevarer ? selvom kvaliteten er den samme.

Det faktum er der sådan set ikke noget hokus pokus over og vi accepterer alle, at det er sådan (uanset om vi er villige til at betale for mærkevarer eller ej ? det er en helt anden sag)!

Men hvor går grænsen for, hvor meget man ?skal? acceptere i over/merpris?!?! Jeg blev opmærksom på min grænse, da jeg i går skulle bytte det kalenderindhold jeg fik i julegave.

Mine forældre havde været i LV for at købe mig mit ønskede kalenderindhold og lyksaligt nok var jeg registreret i deres system, så de kunne udlevere den helt rigtige udgave til mine forældre (hvorfor var den udspecificerede ppt-præsentation med billeder jeg havde lavet ikke god nok?!?!)?. Sagen var bare den, at mine forældre IKKE havde fået den rigtige udgave med hjem – og nej, de havde ikke fået 2012-udgaven, men den udgave med huller i siden, hvor jeg skal bruge den med spiralryg, for jeg har i tidernes morgen besluttet mig for at have en LV-kalender, hvor man ikke kan indsætte Filofax sider (pis).

Jeg skulle altså ind og bytte kalenderindholdet, hvilket i sig selv tog helt ubeskriveligt lang tid ? der skulle bruges 3 ekspedienter og 4 ?besøg? på lageret. Da det korrekte indhold endelig var fundet frem og computeren ikke længere ?drillede?, hørte jeg beskeden, ?Så :-)?. Ja, så bliver det 310 kr. ekstra?.. WHAT?!?!?!? Dvs. en samlet pris på 580 kr. for PAPIR, som skal skiftes ud om et år?!?!?!

Første tanke:? Det er SIDSTE gang jeg køber kalenderindhold i LV!?

Anden tanke:? Hvad er min kalender værd UDEN indhold??

Tredje tanke:?#%&?!?!?!??

Jo, papiret er fint og der er guldkant, og jo taget den danske timeløn og ekspeditionstiden i betragtning virker det jo ikke urimeligt ? MEN jeg har så svært ved at acceptere, at man sælger en kalender som KUN kan bruges med ?originalt? kalenderindhold (læs papir) og så hæver man den i forvejen høje (årlige) pris på 410 kr. til 580 kr.

foto

foto1

Er der én, som vil købe en LV kalender i god stand?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rester fra de riges bord...