Hvor går grænsen mellem merpris for luksusgoder og tyveri?

Bio i provinsen

To ting har jeg lært:
1) Ikke alle biografer har popcorn?!?!?
2) Man skal ikke køre langt for at opnå følelsen af ?lokalsamfund?

I går var vi i bio med dejlige Ring & Damgaard for at se jagten i Reprisen.
Reprisen ? en af Danmarks ældste biografer jeg ikke vidste fandtes!!! Det er simpelthen så dejligt at se, at der stadig er steder, som lader lærerne fra den lokale skole drikke vin og øl samt indtage chips og nødder fra kurve foret med spraglede servietter med fedtpletter inden filmen?

Grunden til at jeg ved, hvem der havde forladt herlighederne i det lille for-lokale til biografen er, at en langhåret fyr (sliksælger, billetmand OG kontrollør) inden filmen byder velkommen og fortæller, at der i salen er ca. 50 lærere fra kongevejens skole. Deres tilstedeværelse betyder, at vi ALLE bliver fri for at se reklamer inden filmen starter (tak til Kongevejens skole). Den vigtigste meddelelse var dog, at efter filmen skulle skolepsykologen fortælle et par ord, hvorfor vi andre ikke skulle undre os over, hvorfor de 50 lærere fra kongevejens skole ville blive siddende efter filmen ? den afsluttende kommentar fra den langhårede fyr var:? det er ikke fordi de er dumme?!?!?.

Det eneste negative ved reprisen er, at man ikke kan få popcorn!!!!! Selvfølgelig kan man overleve, at man ikke kan få smørpopcorn (som ellers er favoritten- men i Danmark er der desværre tilstrækkelig med mennesker der deler min favorit til, at der er stillet smørpumper op i biograferne), men at man slet ikke kan få popcorn (ikke engang de for-poppede i pose) er jo mildest talt skandaløst. Den måde Frk. Ring febrilsk ?bladrede? gennem alle slikposerne (som sirligt var stillet op i en kvadratisk fletkurv) fortæller mig, at jeg ikke var den eneste, som var svært skuffet over det manglende popcorn salg?

Til gengæld var der en bunke med tæpper, så man kunne tage et, hvis man frøs?!?!?! (Vi sprang over på tæppe delen – så koldt var der ikke?)
Tæppe eller ej ? Reprisen er det hyggeligste lille sted men lysekroner i loftet i salen og den dejligste stemning!!! Tag popcorn med hjemmefra og giv dem et besøg 🙂

Jagten ? SKAL ses?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor går grænsen mellem merpris for luksusgoder og tyveri?