Bio i provinsen

Hvornår skal skylden gives videre?!

Forleden skete det ? jeg gik i køkkenet for at hjælpe med at lave aftensmad (og nej, det var ikke fordi jeg var alene hjemme ? vi var faktisk på besøg hos C&C)?

Opgaven lød ? hak noget rosmarin.

Derefter lød opgaven ? hak det bedre? (argh..)

Resultat =jeg hakkede mig i neglen!!#%&?! Og ikke bare i en hvilken som helst negl, men den negl, som sidder på den finger, hvor jeg for nogle år siden nærmest skar blommen af (også dér var der svært at hakke og drikke vin på samme tid)..

Den første tanke var selvfølgelig ? hvorfor er JEG så dum og klodset, en tanke jeg gik med hele dagen efter (tænkte ikke på det hele tiden). Men i går fik jeg så en mms og kan nu se, at det ikke er MIG, som er klodset, men C&C?s kniv der er dødsens farlig!!! Ved nærmere eftertanke tror jeg, at det var samme slags kniv, der er årsag til 3 tydelige sting på min pegefinger (og som ødelagde en grill aften i Frankrig nogle år tilbage)..

Lesson learned: Vær? ikke så hård mod dig selv ? det er sikkert ikke din skyld!!!

Min negl..

Min negl..

C's fingre

C’s fingre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bio i provinsen