Det uundgåelige..

Ferie?

I år var vores sommerferie to uger i sommerhus!

Sagen er bare den, at jeg er på barsel, så hvad betyder ferie egentlig? Noodle var naturligvis med og accepterede på ingen måde et auto-reply eller en regel om, at der kun blev tjekket og svaret på henvendelser én gang om dagen…

Hmm… Noodle er nu en del af vores familie og vil (næsten) altid være med, når vi holder ferie – altså kun indtil hun ikke gider sine forældre mere! Ferie må altså alt andet lige inkludere hende! 

Barsel er fri fra job for at passe hende! Så i grunden var jeg vel ikke på ferie i sommerhus men på barsel i sommerhus – musse havde ferie (fra jobbet).. 

Det passer vel også meget godt med, at orlov er en feriehindring. Med andre ord, kan man ikke holde ferie og orlov på samme tid. 

Betød det så, at Musse ikke skulle dikke dikke, skifte (lorte)ble eller synge med på “tjubang chokolademand”? NEJ!! Jeg tænker, at i ferierne og i weekenderne må vi deles om ansvaret (hvilket nok mere realistisk er en 80/20 fordeling på en god dag).

Betyder det, at jeg skal være alene (som i uden baby) i de 7 ugers ferie, jeg skal afholde efter min barsel? Næppe.. 

Jeg er forvirret!! 

Konklusionen er jo nok bare, at ferie aldrig bliver det samme igen.. Altså ikke før hun ikke gider os mere – og skal vi vædde med at på det tidspunkt, vil vi ønske, at hun vil med på ferie…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det uundgåelige..