Hvilken emoji mangler du?

Børnepenge!

Er der egentlig en regel om, hvad de skal bruges til? Jeg har ikke bemærket, at de kommer med andre betingelser end at man har fået et barn – pludselig er de der bare! Yes!!!!

Men kan man så bare bruge dem på tant og fjas? En ny taske måske?

Baserer på ordlyden henledes man til at tro, at pengene er til børnene. Men Noodle har intet dankort, bruger ikke mobilepay og fatter i det hele tager ikke så meget af netshopping. Derfor må vi som forældre forvalte pengene. Det er jo også os, som har brugt en mindre formue på babyudstyr (alt for meget hvis du spørger Musse, lidt i underkanten hvis du spørger mig)!!! Men skal Musse og jeg være enige om brugen? Skal de indgå i vores fællesøkonomi?

Faktum:

– Alle pengene ryger ind på MIN konto (ikke Musses)!

– Noodle bliver fuldammet, ergo skal jeg konsumere alt for, at hun kan få det. Skal hun have gourmetmælk skal jeg altså spise gourmetmad!

– Jeg har købt amme bh’er, ammevenligt tøj og bukser med løs elastik (hun har glemt at tage alt det ekstra fedt med sig, da hun blev født)…

Konklusion: Børnepenge = penge jeg forvalter!! Er sikker på, at Musse er enig!

Side note: Tror Noodle er tilfreds med min forvaltning – tjek lige dagens levering af kasser ud (til non-moms pixizoo.dk = babystuff amok). Er jeg i øvrigt den eneste der har bemærket, at GLS manden altid er den samme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken emoji mangler du?