Misbruger?

Master Chef

Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg ikke er husstandens Master chef. Når det kommer til mad, er vores rollefordeling: jeg handler (på nemlig.com), pakker ud mv. og musse laver mad! Det er en ekstrem heldig fordeling, for Musse er virkelig god til at lave mad (og jeg er god til netshopping)!!

Jeg bilder mig selv ind, at jeg faktisk også er ret god til at lave mad, men at det bare er unødvendigt, fordi Musse er bedere (og nyder det mere).

I går havde jeg tøsefødselsdag og havde derfor selv lavet mad (med hjælp fra Robs). Jeg lavede vietnamesisk nuddelsuppe (jeps vi fik Noodles) med en masse friske krydderurter, chili, lime, ristede peanuts og andet lækkert. Til dessert fik vi den klassiske sommerdessert “marengs med flødeskum og friske bær”. Hvis jeg selv skal sige det, blev det ret godt!!

Da alle var gået (og alt var ryddet op), satte jeg mig i sofaen med et glas rosé (for vi ni piger havde ikke tømt den ENE flaske jeg havde åbnet – pinlig ædruelig fødselsdag) og spurgte Musse:” nå, hvad synes du om madden?” For at være helt ærlig, var det jo ikke rigtigt et spørgsmål, men mere en indbydelse til at rose mig for den store indsats (at lave mad til ti og passe Noodle – ikke den på blusset – kan være udfordrende). Den fangede Musse ikke og svarede:” for at være ærlig, var jeg ikke imponeret.”

WHAT?!?! Mit ansigtsudtryk sagde vist alt! Samtalen blev herefter:

  • Musse:” Skat du ved, at jeg ikke er så tosset med suppe!?”
  • Mig:” Det var da din ide – og dig der fandt opskriften!”
  • Musse:” Tjo.. Havde nok bare troet, at selve suppen ville smage af mere.” (Der stod HJÆLP i panden over de flakkende øjne)
  • Mig:”Hmmm…”
  • Musse:”Men desserten var god – lækre marengs!” (Stort bekræftende smil)

Sagen er bare den, at Robs jo lavede de skide marengs. Samlet endte min åbenlyse invitation til ros, som en slags Master chef bedømmelse, hvor kun de øvrige deltagere på holdet blev rost…

Men pyt! Tanken om, at Musse ikke havde fået en rund kurveagtig marengsbund med flødeskum og bær ovenpå, men en lang én med to kugler og flødeskum, som primært lå som sprøjtet ud af marengsen, var kritikken værd!!!(Fik jeg sagt, at jeg er moden og god til at modtage konstruktiv kritik?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Misbruger?