Prinsesse eller ej?

Den dér type…

I kender alle sammen typen!

Den type, som uploader lidt for mange billeder af sin baby, taler “girafsprog” i lange baner, taler med en helt særlig (irriterende) babystemme til baby, kun taler om baby (også når baby i to sekunder er et andet sted) og som ser hele verden i “babyøjne”… Typen som man – når man ikke har børn – lover (sig selv), at man ikke bliver! Jeg har tidligere tænkt; mon man selv ved, om man er denne type?

Baseret på følgende fire observationer, kan jeg vist med god ro i sindet konkludere følgende: jeg er blevet “den dér type”!! Åh, stakkels Musse!!!

  1. Der er flere billeder af Noodle end af mig på fjæsen/insta – som i mange flere. (Faktisk er der også flere af mad end af mig – er det underligt?!)
  2. Jeg har (gen)åbnet min blog, for at dele mit interessante barselsliv.
  3. Til weekendes polterabend viste jeg kl. ca. 1:30 (i karokerummet på Chateau motel) et billede af Noodle. (Undskyld til Liv, som virkelig fakede en oprigtig interesse!)
  4. Jeg har netop sagt til naboens 15-årige datter “gør de ikke ondt?” – om hendes ny (lak)stiletter.

Sagen er dog bare den, at jeg har det helt fantastik med at være den der mor-agtige type, som er helt overforelsket i sin baby – for det er jo præcis det, jeg er! Pludselig går det op for mig, at alle de andre sikkert også er ligeglade med at være den dér type, det er jeg ihvertfald (pånær det med stiletterne. Det er VIRKELIG irriterende, at det var min første tanke)!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse eller ej?