Den dér type...

Ironman

I søndags var det igen den tid på året, hvor en masse seje og hårdtarbejdende ironmen blev hujet og heppet på – og ikke mindst fejret da de nåede mållinjen! En hel fantastik indsats på dagen, men også (og måske i særdeleshed) under træningen op til!!

Langt de fleste ironmen, som har haft et fuldtidsjob, en familie, venner eller andet der skulle prioriteres imens de mange måneders træning stod på, har uden tvivl haft hjælp (af hustru, kæreste eller mor) eller har haft et magic table!  Jeg er helt overbevist om, at I et parforhold kræver den hårde triatlon ikke kun en ironman men også en ironlady – medmindre der er magi involveret (tjek linket ud ovenfor)!

Musse har (heldigvis) endnu ikke drømme om at gennemføre en ironman. Det sætter jeg pris på af flere årsager. Den første er naturligvis, at vores husstand ikke kan klare to, som går netshop-amok (tri er mænds undskyldning for at shoppe dyrt udstyr) og jeg har ikke tænkt mig at stoppe med mit netshopperi foreløbigt… Den anden årsag (og måske den primære) er, at vi ikke har et magic table hjemme hos os (selvom jeg er i tvivl om, hvorvidt Musse er klar over det).

Om jeg har drømme om at gennemføre en Ironman? Enkelt svar – NEJ!! Den eneste tri jeg forestiller mig at komme igennem indenfor den nærmeste fremtid består af vanilje, jordbær og chokolade, som for mange er en enkelt sag, men som for mig kommer til at trække tænder ud (altså ikke bogstaveligt talt – skal nok huske at børste). Jeg er nemlig ikke fan af chokoladeis (ja, du læste rigtigt!)… Og tro ikke, at jeg har ligget på den lade side med træningen – jeg har virkelig spist meget is på det seneste og den med chokoladesmag volder stadig store problemer!!!

Ironman or not – Tri og not – Jeg skal deltage i Adidas Runners Race d. 10. september, hvor jeg for første gang i jeg ved ikke hvor længe skal bevæge mig rundt om søerne uden en latte i hånden i et tempo kun en tåbe ikke frygter… Hjælp!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dér type...