Ironman

Blomstertesten!

Der er mange måder at teste, hvor ansvars- og omsorgsfuld man er. En af dem er at passe på en plante, hvilket ofte er skridtet før at passe et lille kæledyr (såsom kanariefugl eller fisk).

Selvom jeg elsker at få blomster (hint til ?) har jeg af gode grunde aldrig påstået at være god til at passe på planter, blomster eller andet grønt. Det er som om alt dør for mig. Det betyder bla, at når miss Greenify er på ferie og jeg har ansvaret for den fantastiske “urtehave”, bliver jeg nød til at sætte en daglig alarm på min telefon!!! 

På trods af min mangel på grønne fingre, har jeg den flotteste Pilea (som i misundelsesværdig flot) naturligvis købt hos Greenify. Faktisk har vi efterhånden mange fine blomster i hjemmet (hvis jeg selv skal sige det) efter jeg er begyndt at gå hjemme med Noodle (se nedenfor). Har tænkt, måske det hænger sammen med, at jeg har mere tid (hjemme) og er blevet (mere) omsorgsfuld og ansvarlig?

MEN i dag slog det mig – pånær den misundelsesværdige Pilea er alle vores blomster enten tørrede eller nogle, som nærmest ikke skal have vand… Tør ikke tænkte på, hvilket tegn det er, at jeg åbenbart kun kan passe på tørrede blomster eller ørkenplanter ????! Håber virkelig at Noodle er min Pilea.. ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ironman