Blomstertesten!

Say yes to the dress

Jeg har længe vist og glædet mig til, hvad der for os bliver årets eneste bryllup – the big wedding in Lisbon!! Den store dag er den sidste lørdag i september og selvom jeg glæder mig helt vildt, er der en del bekymringer! Naturligvis en masse bekymringer som alle vedrører Noodle (dem skal vi ikke ind på nu!) men mest presserende – hvad fan!?%n skal jeg have på?!?!

Oprindeligt var min ambition at ligge på den lade side til og med vores sommerhustur i juli/start august – den del af ambitionen gik super fint (jeg nærmest overperformede på den front). Ambitionen var derefter at spise sundt og (hjemme)træne så snart vi kom hjem fra Hornbæk, så jeg kunne få figuren tilbage og købe kjole til brylluppet i start september – den del af ambitionen er gået i vasken! Nu er det start septemer og jeg har stadig det man vil kalde post graviditetsmave på den ikke modelagtige måde og søger derfor en helt særlig type kjole, som jeg ikke kan finde!!

Jeg har været utallige hjemmesider igennem (er virkelig god til netshopping) og søger stadig en kjole med følgende features:

  • gulvlang
  • ikke sort eller hvid
  • skal fremhæve taljen (og gerne gøre den smallere)
  • skal kunne skjule mælkefyldte ammeindlæg (uden at blive konet)
  • skal kunne skjule konstant oppustet topmave
  • skal være billig men se dyr ud

Hvis der er en som kan skaffe den, så siger jeg utvivlsomt “yes to that dress”! Alle gode forslag ønskes er gået i det man kalder PANIK!!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstertesten!