Say yes to the dress

Karma!

Få dage efter, at jeg stor i slaget har skrevet: “Den eneste tri jeg forestiller mig at komme igennem indenfor den nærmeste fremtid består af vanilje, jordbær og chokolade, som for mange er en enkelt sag, men som for mig kommer til at trække tænder ud (altså ikke bogstaveligt talt ? skal nok huske at børste).(læs resten her)” får jeg revet en tand UD!! Ja, du læste rigtigt, jeg er en tand fattigere (dog ikke pga regnbueis ?)!

Hvis ikke man kan kalde dét for dårlig karma, så er verden af lave!! (Robs – og andre nørder – se hvad udtrykket betyder her).

Det er vist på tide, at jeg smutter på Emmerys og får mig en (karma)cola (så kan jeg passende købe lidt granola – vi er løbet tør)!! Godt jeg har barsel, så jeg har tid til at få ordnet sådan nogle vigtige erinder…

Tandudtrækning er så SPILD af børnepasning!!

Musse elsker, at få updates af hvad jeg laver, når han er på job (bilder jeg mig ind)! Håber ikke, at han var i et alvorligt møde da han modtog denne ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Say yes to the dress