Karma!

Unødvendige bekymringer!

Jeg har altid været typen, der planlægger at planlægge og som er mega fan af “to do”-lister (både til mig og musse). Ikke overraskende er Musse mindre fan af mine “to do”-lister. Han bliver så træt, når han opdager, hvad jeg lige har købt (se nedenfor).

Selvom jeg elsker orden og at have styr på alt og intet – bekymrer jeg mig sjældent! Det er virkelig en gave, som på mange måder gør mit liv mere simpelt og “nemt” (er også god til at sige “pyt”)! Den ubekymrede stil gælder også, når der er ting jeg ikke har styr på (det kan naturligvis irriterer mig ubeskriveligt meget – men sjældent medføre egentlig bekymring)..

Derfor overrasker det mig virkelig meget, at vores forestående tur til bryllup i Portugal afføder bekymring! Det er selvfølgelig ikke selve brylluppet, der bekymrer mig (jo lidt kjolen – læs her), men derimod Noodle relaterede ting. Foruden pasning (herunder natputning af bedsteforældre i fremmed lejlighed), som jeg vil kategorisere, som en reel bekymring (er sikker på, at andre mødre til 5 måneders babyer giver mig ret i, at det er en reel bekymring), så bekymrer jeg mig om noget så dumt, som hendes mad! Naturligvis ikke den del jeg selv producerer, men nærmest alt andet, såsom:

  • Hvad tager jeg med til selve turen (fra blyantsfabrikken til lejlighed midt i Lisabon)?
  • Kan hun mon allerede spise grød/mos fra de der “to go”-poser?
  • Hvad gør jeg i flyet? Skal jeg medbringe skraldeposer i størrelse stor (til alle de vådservietter jeg skal bruge for ikke, at hele flyet bliver smurt ind i sveskegrød)?
  • Skal jeg medbringe erstatning til alle ti dage (hun får aftenflaske hver aften)?
  • Skal jeg tage grød/mos med til alle dage?
  • Skal jeg medbringe hendes babyskeer?
  • Skal jeg tage min stavblender med, så vi kan lave mos? (Må man egentlig det, eller er det en skarp genstand?)

Helt ærligt, hvor dumt er det? Man skulle tro, at jeg ikke har forstået, at de også har babyer i Portugal – som ikke (kun) spiser seafood og drikker portvin. Vi skal ti dage til en storby i et andet EU land og ikke på vandretur i ødemarken – mon ikke jeg kan købe alt, hvad jeg skal bruge, når vi kommer frem?

Hvorfor er jeg gået fra at være den ubekymrede type, til at have unødvendige bekymringer? Jeg håber virkelig, at det går over (snart), for det er ubeskriveligt frustrerende, at bruge energi på at bekymre sig om noget, som den rationelle del af hjernen udemærket er klar over er SPILD AF TID!

Nå men pyt – uanset om jeg kommer på rette køl eller ej, kan jeg trøste mig med, at jeg efter mit seneste (net)køb (hos Lille Lykke) har rig mulighed for at planlægge, hvornår jeg skal være bekymret og lave “to do”-lister over, hvad der skal handles og pakkes!!

Se indholdet af mit seneste indkøb ??! Bemærk, at jeg naturligvis også har købt solcreme (som pt er på udsalg) til Noodle (og Laura aka soldronningen, som vi skal bo sammen med) – Lau du kommer ikke udenom.


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karma!