Unødvendige bekymringer!

Why I run..

Hmm… Måske lidt misvisende, for jeg løber faktisk ikke – og har ikke sat det ene ben hurtigt foran det andet siden før jeg blev gravid (og Noodle bliver snart 6 måneder).

I denne uge har jeg meldt mig ind i senses (meldte mig faktisk ind i sidste uge – men kom aldrig derhen). I onsdags tog jeg (sammen med Mix) afsted for at tage mit første “Cardio Core” hold. Hvad er Cardio Core, det spurgte jeg også mig selv om! Følgende fremgår af hjemmesiden:

Senses Cardio Core tager udgangspunkt i løb, core- og intervaltræning. Du vil i løbet af timen få styrket hele kroppen gennem funktionelle øvelser på gulvet, mens din kondition bliver udfordret på løbebåndet med intervalbaseret løb og gang. Niveauet tager udgangspunkt i din nuværende form, så alle kan være med og opnå resultater gennem en varieret og effektiv klasse.

Da Mix overtalte mig hæftede jeg mig meget ved “Niveauet tager udgangspunkt i din nuværende form” – ikke overraskende er min nuværende form “deform” eller “ingen form” (vælg selv). Selvom der var plads til forskellighed på holdet, var det naturligvis ikke et “gåhold” – og wauw jeg blev overrasket over mig selv. Jeg løb!! Den dag løb jeg alene af den grund, at jeg vidste, at jeg om lørdagen havde et langt større løbeprojekt foran mig (og at alle de andre på holdet kunne se mig – pinligt at være den eneste der går i en time)!

Så blev det lørdag, dagen hvor jeg skulle løbe 6 km med de mega seje og smækre adidas runners – hvad har jeg tænkt på?! Humøret var i top (og maven lidt nervøs), solen skinnede og jeg var i ægte hopla (inden løbet).

Det var det SEJESTE løb!! Adidas havde virkelig gjort meget ud af det – jeg er imponeret (og MEGET glad for den løbetrøje og hoodie jeg fik – som også kan bruges til andet end løb). I tror det er løgn, men jeg løb HELE vejen – godt hjulpet på vej af Lau! Efter 36 hårde minutter (det var nærmest hårdt fra start til slut) nåede jeg stolt mål!!! Resten af dagen blev brugt på at pleje mine ømme stænger og forkæle mig selv efter den hårde tur!

Hvorfor jeg deltog i løbet? Fordi jeg havde vundet løbenummeret (og et par sko), under påskud af at jeg løber for at tabe babyfedt. Samlet set tror jeg nu stadig at kalorieindtaget var større end forbruget..

Når man har solen i øjnene bliver de små glukker mindre (bemærk the asian pose ???)!

Og nej, den røde farve i ansigtet er IKKE sol, men den “indre varme”.. (NB! Vidste I at ammeindlæg smuldrer, hvis de bliver tilstrækkelig svedige?)

Frokost!

Aftenhygge i sofaen:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unødvendige bekymringer!