Why I run..

En moderne vaskekone?

Man ved, at man har ALT for meget tid (eller prioriterer sin tid super dårligt), når man påbegynder på Projekt opvaskemaskine og:

  • Bliver glad for sine nye trådkurve (uden rust og med alle “tallerken hakker” intakte) og får optur over, at der er en “vinglasholder”. Dette er efter en næsten uge lang mailkorrespondance med Gaggenau, for bl.a. at identificere hvilken opvaskemaskine jeg har.  (Fik jeg sagt at posten – hverken den sædvanlige GLS-mand, PostDanmark damen på cykel eller PostDanmark “drengen” med pakker, men en NY – gik LIGE ind i vores lejlighed imens jeg var ved at skifte bukser #HanFikEtChok #GodtJegHavdeTrusserPå)
  • Sidder og læser “opvaskemaskine-forums” (ala min-mave.dk for opvaskemaskiner, ja de findes)  for at finde ud af, hvordan man slukker for den irriterende biiiib lyd på vores opvasker (så den kan køre om natten).
  • Bliver irriteret på en bruger, som kommer med den konstruktive løsning:” hvorfor sætter du ikke bare din opvaskemaskine over lige efter aftensmaden, så er den færdig inden du skal i seng?” #SeriøstThenDONTAnswer #DenIrriterendeType #HvorforHopperDuIkkeBareIHavet
  • Bliver lykkelig, når Gaggenau (som nu ved hvilken opvaskemaskine jeg har) sender mig en brugermanual – hvor løsningen står!!!! Faktisk så lykkelig, at jeg sender Musse et screanshot af løsningen. #IntetSvar #DenUinteresseredeType #MåskeHanHarVigtigereTingAtTænkePå #DetKanJegVanskeligtForestilleMig


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why I run..