En moderne vaskekone?

Gode råd søges!

Little Noodle min levende påklædningsdukke, som jeg ikke er bleg for at give dyrt tøj på og eksponere på alle socialemedier, producerer en lind strøm af savl. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mødt en baby, som savler så meget som hende! Stort set alle kommenterer på det og siger:” Nå, der er nok én, som er ved at få tænder?” Men ak, medmindre hun er flere måneder om at få tænder, så er det ikke årsagen til den konstante savlen (gruer for mængden af savl, når hun rent faktisk begynder at få tænder).. 

Jeg har efterhånden vænnet mig til at gå rundt med savlvåde plamager på tøjet (primært skuldrene, som ofte er gennemblødte). Problemet (hvis det da er et ægte problem) er, at hun har fået HELT røde og ru kinder.

Efter kyndig vejledning fra veninder (og lægen), smører jeg hendes kinder med fedtcreme (70 %) og/lanolin, når hun skal sove (både lur og nat), da det er det eneste tidspunkt, hvor der er ophold i springvandet. Men lige lidt hjælper det.

Når selv vidunder cremen, som kan få enhver brystvorte til at hele på nul komme dut, ikke kan få hendes kinder til at se normale (og maks nuttede ud), så mister jeg modet! Derfor søger jeg nu (endnu engang) gode husmor råd!!

Hvis man skal se det fra den lyse side (og det skal man):

  • så er det dejligt, at hun ikke virker generet af det (min forfængelighed – på hendes vegne – skal trods alt prioriteres lavt)
  • så fremhæves det charmerende – den bløde hud – ved farfar-pletten. (se Noodle med sin farmor og farfar nedenfor – og det giver sig selv, hvad farfar-pletten er).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En moderne vaskekone?