Gode råd søges!

Must haves – when traveling

NU er der snart ikke længe til, at vi tager til Portugal for at fejre kærligheden og holde ferie – nogle fra job andre fra baby..

Turen bliver ikke helt baby fri (kan sket ikke undvære hende så længe), for Noodle skal naturligvis med – men det skal hendes farfar og farmor også!! Vi glæder os alle sammen (pånær Noodle, som jo ikke aner, hvad der skal ske 1 minut frem). Er sikker på, at en af årsagerne til, at Noodles farmor og farfar glæder sig SÅ meget (som de gør) er, at de lykkeligt har glemt, hvordan det er at vågne flere gange om natten og hvor trist en børnesang kan lyde kl. 6 om morgnen – men de skal snart blive klogere.. 

Jeg har tidligere skrevet om nogle af mine madbekymringer i forbindelse med turen (læs her). Det har vist sig, at mad ikke har været det eneste, som jeg har fundet kritisk nødvendigt at (net)shoppe inden afgang i næste uge…

Køb #1: UV dragt, hat og badebukser fra petit crabe!

Årsag er indlysende, det bliver sol, sol, sol og atter sol og jeg glæder mig! Selvom Noodle primært skal opholde sig i skyggen, vil vandet (både ved poolen og på stranden) være skyggefrizone og jeg forestiller mig, at en UV dragt er et fantastisk supplement til solcreme. Hatten (Str. 0-2 år) er rigeligt stor, hvorimod badebuksen passer Noodles Kardashian popo (noget har hun arvet fra sin far) perfekt.

Køb #2: Babymad!

Foruden modermælkserstatning, øllebrød og havregryn har jeg købt “mad to go” både version frugtmos, grød og aftensmad. Den kvikke vil bemærke, at mængden virker overvældende. Årsagen er, at det er købt over tre gange (Ønskebørn, Super Brugsen og Babysam), hvor jeg under tredje køb havde glemt, at andet køb havde fundet sted (distræt?). Jeg skal ikke udelukke, at vi lader en pose eller to blive hjemme. (Er det kun mig eller ser den med bolo fra Semper mega nice ud?)

Køb #3: Rejsetaske til barnevognen!

Det er første gang, at Noodle skal flyve, så jeg har naturligvis haft 1000 spørgsmål vedrørende barnevogn, autostol mv. i flyet/lufthavnen. Efter en lang korrespondance med mine (berejste) veninder, blev det tydeligt, at jeg skulle have noget til at pakke min barnevogn ind i under (fly)transport. Man kan leje airshells, men man skal ikke rejse mange gange, før det kan betale sig at have sin egen (det har jeg ihvertfald fortalt musse).

Køb #4: Barnevognspude og sele!

Noodle gider efterhånden ikke at ligge i sin barnevogn, når hun er vågen. For at undgå at få dårlig ryg, varmeknopper og (måske vigtigst) grimme “solmærke” af bæreselen, når vi skal slentre rundt i Portugal, har jeg købt en barnevognspude og sele. Det er allerede taget i brug og er et kæmpe hit hos den lille direktør.

Køb #5: To go krus fra Stelton!

To go click krus fra Stelton er perfekt til varmt vand til opvarmning af grød eller til flaske on the go – og når vi er færdige med det pjat, har jeg det perfekte kaffekrus!


  

Nu mangler vi kun at finde ud af hvor vi skal bo fra søndag til lørdag – prioriteterne er i orden!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd søges!