Hvor går grænsen?

Vintertøj!

Forleden modtog vi en pakke med pink (læs her) til Noodles barnedåb. Nu har vi modtaget endnu en pakke med pink – denne gang vintertøj!


Allerede inden Noodle blev født, købte jeg en dundragt til lur i barnevognen på en kold efterårsdag (på udsalg). Musse bad mig om at bytte den (pga. farven) – så jeg gemte den i bilen i et par dage før jeg tog den ind igen…


Selvom han stadig kommenterer mængden af lyserød – protesterer han ikke længere (han har klogt nok kastet håndklædet i ringen). Det kan derfor næppe overraske, at Noodles efterårs/vintertøj KUN er lyserødt og offwhite!! ❤️🌺🐷


Vi har lige aftalt, at vi (læs jeg) skal holde lidt (læs meget) igen med indkøb til Noodle – og det gør jeg! MEN vintertøj skal man have (ligesom man også skal have (nyt) varmt tøj under sin dåbskjole, når man døbes i oktober)..


Er der mon andre “must haves” (som naturligvis ikke kan være en del af netshoppingforbudet), som jeg har overset?!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor går grænsen?