Vintertøj!

Det ingen fortæller..

Når man bliver forældre ændres ens verden fra den ene dag til den anden. Den fyldes med en hel ny slags kærlighed, en bunke bekymringer og mangel på søvn. Det ved næsten alle – for det får man at vide igen og igen!

Men der er en masse ting man ikke får at vide – både gode og dårlige. Her er nogle af dem:

At spise ude får en helt ny betydning. Ikke kun fordi det i sagens natur bliver mere besværligt og man skal acceptere, at man ikke altid får spist på samme tid, men også fordi de spisesteder (kan ikke få mig selv til at kalde det restauranter), som tilsyneladende er børnevenlige på ingen måde var på listen over potentielle spisesteder før den lille pode kom.


Ammepuden introduceres! Naturligvis til at amme med, men denne pude har så mange andre features, at den burde blive kaldt “alt-muligpuden”. Selvom den ikke er køn, skal jeg ikke udelukke, at den fortsætter med at være en del af interiøret, når amningen slutter. Den er eksempelvis den perfekte nakkestøtte (med indbygget armlæn) og et helt ubeskriveligt fantastisk computerbord..

Sms’er bliver helt ustyrligt kedelige (og praktiske)..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintertøj!