Noodles første trøffeltur

Picture perfect!

Noodle og jeg har netop været på trøffeltur til Italien. Det var den skønneste tur (pånær selve trøffelturen, som ikke levede helt op til det forventede – læs her).

Vi boede det skønneste sted “Villa SuSti” (opkaldt efter min venindes forældre Susanne og Stig) – man skal virkelig lede længe for at finde noget så overdådigt, gennemført, smukt og perfekt. Fredag aften fik vi en kok (Gino – ej at forveksle med Genie) til at komme og lave en femretters (trøffel)middag til os. Formålet var naturligvis, at vi på den måde kunne få lækker mad, blive opvartet (hvem kan ikke lide det) og samtidig være hjemme og lægge børn – et helt fantastisk koncept!! Derudover stod den på hygge og afslapning!

Uanset omgivelserne – er det aldrig lige så afslappet og picture perfect, som tidligere – når man er på ferie med en lille størrelse (læs mine tanker om ferie her). Rettelse – man kan naturligvis altid få et perfekt billede, hvis man blot fokuserer på det rette motiv og kaster et filter på. Jeg lagde eksempelvis dette billede på instagram torsdag aften, da vi ankom.

img_4219

Hvis man havde taget hele billedet med, havde det set sådanne ud:

img_4217

Stadig ret perfekt, hvis du spørger mig.

Gik man derimod fem skridt til højre (det ER et stort køkken) og tog et billede, så det i stedet sådanne ud:

img_4218

Stadig fantastisk – og mega hyggeligt – men nu med et drys af babygear og knapt så picture perfect.

Middagen som blev serveret fredag aften var naturligvis picture perfect – og smagte himmelsk!

img_4253

Skrabet tartar vendt i olivenolie, salt og peber med trøffel.

img_4255

En gratin (egnsret), med spinat, ostesovs, spejlæg, noget der smagte af hvide asparges (men ikke var det) og trøffel.

img_4256

Ravioli med svampe, parmasan og trøffel.

Den helt skarpe vil bemærke, at der intet billede er af de to sidste retter. Bevares, det er ingen skam ikke at få et perfekt billede af hovedretten og desserten – når man ikke er der, når den bliver serveret… Noodle mente, at jeg (imod min vilje) skulle underholde hende (og de første tænder som er på vej).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noodles første trøffeltur